Haberler

Girişimcilik Kursu Sertifikaları Dağıtıldı

Ordu KOSGEB ve Fatsa Genç İşadamları Derneği ile organize edilen Girişimcilik Kursu'nde sertifika almaya hak kazanan 90 kişiye sertifikaları eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin tarafından verildi.

Ordu KOSGEB ve Fatsa Genç İşadamları Derneği ile organize edilen Girişimcilik Kursu'nde sertifika almaya hak kazanan 90 kişiye sertifikaları eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin tarafından verildi.

Belgelerini alan kursiyerlere hayat ve ticaret ögütleri veren İdris Naim Şahin, "Ülkemizde olduğu gibi Fatsamızda da çok güzel faaliyetlere imza atmaktayız. Birbirimize güvenip sahiplendiğimizde daha büyük başarılara imza atacağız. Kursiyer arkadaşlara bundan sonra yürüyecekleri yolda başarılar diliyorum. Bu akşam onlar için bir başka akşam, inşallah bizim de iyi dileklerimizi alacakları bir akşam. Bu akşam birilerimiz için unutulabilir bir akşam olabilir ama, ama bu kursiyer arkadaşlarımızın ömür boyu unutmayacakları bir akşam olacak" dedi.

KOSGEB'in ülke genelinde bu faaliyetleri yürüttüğünü anlatan Şahin, "ilimizde de can suyu tabir edilecek teşvikleri vermektedirler. Bunun olumlu sonuçlarını da hep birlikte görmekteyiz." şeklinde konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener de yaptığı kısa bir konuşmada, yapılacak olan yatırım ve iş sahalarının mutlaka FAGİAD, Ticaret Odası ve diğer kardeş kuruluşların işbirliği ile yapılması planlı bir ticaret hayatı açısından önemnli olduğuna dikkat çekti.

FAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı M.Serkan Erdik de yaptığı konuşmada, "Bu şehrin kültürüne sanatına katkı sağlamayı FAGİAD olarak kendimize ilke edindik. Bu kursları Fatsa'da açarak Fatsa'nın ticari hayatına ve istihdamına katkı sağlamayı amaç edindik." dedi

Sertifika alanları destekleyeceklerini de söyleyen, FAGİAD Başkanı M.Serkan Erdik, " Çünkü biz yaşadığımız şehre borcunu ödemeyi, ve bu şehirden faydalanan iş adamları olarak bu şehre katkı sağlamayı ve derneğimizi bu anlamda ön plana çıkarmayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu

KOSGEB Ordu İl Müdürü Sinan Şahin ise yaptığı konuşmada, "İlimizde girişmci kültürünü yaygınlaştırılması ve desteklenmesi için,

başarılı bir işletmenin kurulmasını sağlamak için başlattıkları kursların FAGİAD ile birlikte Fatsa'da bitirmenin gururunu yaşıyoruz." dedi - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris Naim Şahin Ak Parti Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title