Haberler

Şişli'de Bir Kadın Önce Sevgilisini Öldürdü Ardından İntihar Etti

Güncelleme:

Şişli'de köpekleriyle yaşayan kadın, tartıştığı erkek arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti. Eve gelince annesi ile erkek arkadaşının cesediyle karşılaşan genç kız, sinir krizi geçirdi.

Şişli'de köpekleriyle birlikte yaşayan bir kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşadığı erkek arkadaşını silahla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Silah seslerinin ardından eve gelen kadının kızı, gördükleri karşısında şok geçirdi. Olay akıllara Vatan Şaşmaz cinayetini getirdi.

ÖNCE SEVGİLİSİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

İddiaya göre, 50 yaşındaki Orhan Atıç, Babil Sokak içerisinde bulunan 3 katlı binanın giriş katında kızı ve köpekleriyle birlikte yaşayan sevgilisi Gürcistan uyruklu Janet Xonelidze'nin (50) yanına geldi. Eve giren Orhan Atıç ile Janet Xonelidze arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden tartışma çıktı.

Tartışma sırasında, Xonelidze, evde bulunan ruhsatsız tabancayı alarak Atıç'a ateş etti. Atıç, olay yerinde hayatını kaybederken, Janet Xonelidze, aynı tabancayı bu kez kendi başına dayayarak ateşledi.

GENÇ KIZ ANNESİNİN CESEDİNİ GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ

Janet Xonelidze'nin aynı binada yaşayan kızı tabanca sesini duyar duymaz annesinin yaşadığı daireye koştu. Annesi ve Orhan Atıç'ın kanlar içinde yerde yattığını gören kadın, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelerek incelemede bulunan sağlık ekipleri Xonelidze ile Atıç'ın ölmüş olduğunu tespit etti. Annesinin ölümü nedeniyle sinir krizleri geçiren kadını yakınları teselli etmeye çalıştı.

"SON GÜNLERDE MORALİ BOZUKTU"

Mahalle sakinin Ali Turan İldem, "Son birkaç gündür morali bozuktu. Komşu olarak iyi bir insandı. Bugün kendisini 3 gibi gördüm. Köpeklerini içeriye almasını söyledim. İçeriye alacağını söyledi. Olay anlatılana göre kasap Orhan diye bir şahsı vuruyor. Ondan sonra kendisini vuruyor. Sebebini bilmiyoruz' diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından savcı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürcistan Şişli 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ALSANCAK:

Sevim koş ferdane patlamış

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title