Haberler

Giresunspor Basın Sözcüsü: "Deplasman Baskısını Atlatmalıyız

Hafta sonu deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacak olan Giresunspor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken İbrahim Özkul, "Deplasmandan puan getiremedik."

Hafta sonu deplasmanda Turgutlu spor ile karşılaşacak olan Giresun spor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken İbrahim Özkul, "Deplasmandan puan getiremedik. Deplasman baskınını üzerimizden atmalıyız" dedi.

FATİH ŞEN ANCAK 2'NCİ YARIDA OYNAYABİLECEK

Yeşil beyalı takımın teknik direktör Cengiz Demir gözetiminde yaptığı antrenmana önceki gün MR çektirdiği için en ve dün çalışmaya katılamayan kaleci Mehmet Ali'de katıldı. Berkan ise takımdan ayrı çalıştı.

FATİH ŞEN İLK YARI ÇOK ZOR

İki hafta önce deplasmanda oynadığı Çankırı Belediye spor spor müsabakasında sakatlandığı için en erken 4 ile 6 hafta arasında takımdan ayrı kalacağı açıklanan Fatih Şen'in bağlarında yırtık olduğu bildirildi. Fatih Şen'in yeniden form tutmasının zaman alacağı ve takıma dönüşünün 2'nci yarıyı bulacağı ifade edildi. Giresunspor, yarın yapacağı taktik çalışmasıyla Turgutluspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

ÖZKUL: "DIŞ SAHADAN PUAN GETİRMELİYİZ"

Bu arada Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, kendi evlerinde oynadıkları 3 maçtan 9 puan almalarına karşın henüz deplasmandan puan getirme başarısını gösteremediklerini hatırlatırken şunları söyledi:

"Bu durum üzerimizde ufak bir baskı oluştursa da her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Üzerimizdeki deplasman baskısını biran önce atmalı ve üst sıralara yükselebilmek için özellikle dış sahalardan puan getirmeliyiz. Bu nedenle hafta sonu oynayacağımız Turgutluspor maçına çok büyük önem veriyoruz. Puan ya da puanlarla döndüğümüz takdirde iç sahadaki maçlarda daha rahat sonuca gidebiliriz."

İbrahim Özkul, iç sahada takımlarını destekleyen taraftarlara da teşekkür ederek kendilerini deplasman maçında da görmek istediklerini dile getirdi.

ESKİ YÖNETİCİ KOCUK'TAN MANGAL PARTİSİ

Giresunspor eski yöneticisi ve hukuk danışmanı avukat Şükrü Kocuk, yeşıl beyazlı futbolculara mangal partisi verdi. Tesislerde yapılan mangal partisinde Şükrü Kocuk, Turgutluspor maçında başarılar diledi. Mangal partisine Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'ın yanı sıra idareciler, teknik heyet ve futbolcular katıldılar.

FOTOĞRAFLI) - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İbrahim Özkul Turgutluspor Giresunspor Fatih Şen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title