Haberler

Giresun Yeni Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Son kararname ile Giresun İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 1. Sınıf Emniyet Müdür Fahri Aktaş görevine başladı.

Aktaş, birim müdürleri ile yaptığı toplantının ardından Giresun'da görev yapan yerel basın ve ajans muhabirleriyle makamında bir araya geldi. Teşkilatta bulunduğu sürenin uzun bir bölümünde Adana'da görev yaptığını belirten Aktaş, daha çok Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele birimlerinde görev yaptığını söyledi.

19 Ağustos 2017 tarihli kararname hükmü gereği Giresun'a atamasının yapıldığını belirten Aktaş, "Sayın devlet büyüklerimizin teveccüh ve takdirleri ile Giresun İl Emniyet Müdürü olarak atamam söz konusu oldu. Cennet vatanımızın bu güzel Karadeniz'inde, Karadeniz'in incisi Giresun ilimizde böylesi büyük bir görev, kutsal bir görev, önemli bir görev üstlenmekten ayrıca bir onur ve heyecan duyuyorum. Bizden önce görev yapan Uğur Öztürk müdürümün de gıyabında emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onun getirmiş olduğu emniyet ve güvenlik bayrağını daha üst zirvelere taşımak bizim en temel görevimiz olacaktır" dedi.

"Vatandaşın huzuru bizim gururumuz olacaktır"

En küçük bir kriminal yapılanmaya müsaade etmeyeceklerini ifade eden Aktaş, "Gücü sadece yasalardan, kanunlardan alan ve mazisi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının ve özellikle Giresun Emniyet Teşkilatı olarak en küçük kriminal yapının oluşumuna asla müsaade etmeden üzerine üzerine kanun gücüyle giderek halkımızın, Giresunlu hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Vatandaşın huzuru bizim gururumuz olacaktır" şeklinde konuştu.

Basının haber alma özgürlüğüne de değinen Aktaş, "Basın mensupları ise haber alma özgürlüğüne dayalı sizin de can güvenliğinizi ön plana almak kaydıyla ve doğru habercilik anlayışı ile sürekli irtibat halinde olacağız. Bu mesleğimizin ve basının doğası gereğidir" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title