Haberler

Giresun'un Piraziz İlçe Müftüsünden İnciler

Giresun'un Piraziz ilçe Müftüsü Mesut Öztürk Kadir Gecesi münasebetiyle Piraziz ilçesi Şeyhli Mahallesi Camii'nde Teravih Namazı sonrası konuşma yaptı.

Giresun'un Piraziz ilçe Müftüsü Mesut Öztürk Kadir Gecesi münasebetiyle Piraziz ilçesi Şeyhli Mahallesi Camii'nde Teravih Namazı sonrası konuşma yaptı.

Cemaatin kendisinin çok konuştuğu yönündeki söylemlerini duyduğunu söyleyen ilçe Müftüsü Mesut Öztürk, "Esas yorulan biziz ama bazı kardeşlerimiz cenaze namazında fazla konuşuyor falan demişler. Daha da konuşmuyorum şimdi. Bir de Kandil'de fazla konuşuyor derseniz onu da keserim. Eyvallah derim. Ama bu gece öğrendiklerinizi hiçbir yerde öğrenemezdiniz, hiçbir kitap ta okuyamazdınız" dedi.

"Yapılan bir ankette Ramazan ayında en çok içki Piraziz ilçesinde tüketiliyormuş" diyen Müftü Öztürk,"Böyle bir şey olur mu arkadaşlar ya? Öyle üzülüyorum ki. Adam azıyor azıyor, geçen gece ben saat birde ikide eve gidiyordum. Köylerde iki tane Müslüman göreyimde islamı anlatayım diye, giderken benim şoförüme adamlar (polisler) içki şeyini üflettiler gülmeye başladım. O arada kafayı çıkardım 'Bizede mi?' deyince 'hocam dediler özür diliyoruz biz sizin araba olmadığını zannettik' dediler. Ama bizim şoför cihazı çoktan üflemiş oldu. Öyle araba yakalıyorlar ki arabalara el koyuyorlar Ramazan ayın da oluyor bu. Onun için Peygamberimiz diyor ki

özellikle bu gece içki içenleri Allah affetmeyecek diyor. Ama maalesef içenler var. Allah onlarıda iyi etsin dua edelim" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Gecesi Piraziz Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title