Haberler

Giresun: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup Takımlarından Giresunspor'da, Ünyespor Karşısında Alınan Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Giresunspor'da, Ünyespor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Giresunspor Teknik Direktörü Cengiz Demir, dün kendi sahalarında oynadıkları Ünyespor karşılaşmasından 3 puanının yanı sıra 5-1'lik farklı galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ünyespor karşısında sahaya galibiyet düşüncesiyle çıktıklarını ve bunu da başardıklarını belirten Demir, "Karşılaşmaya iyi başladık ve ilk yarıda gol pozisyonları bulduk. Ancak bunlardan sadece bir tanesini gol yapabildik. İkinci yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendirerek farkı yakaladık ve sahadan güzel bir sonuçla ayrıldık. Ünyespor karşısında farklı skorla elde ettiğimiz galibiyetin sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.

Demir, takım olarak daha birçok eksiklerinin bulunduğunu ve bunların giderilmesine çalıştıklarını söyledi. Hafta sonu deplasmanda Erzurumspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Demir, bu maçtan da 3 puanla ayrılarak zirve mücadelesini sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title