Haberler

Giresun Şehidini Uğurladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK' lıların tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan uzman çavuş 25 yaşındaki Bekir Kelleci'nin cenazesi, Giresun'un Eynesil İlçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK' lıların tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan uzman çavuş 25 yaşındaki Bekir Kelleci'nin cenazesi, Giresun'un Eynesil İlçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin naaşı, Ordu- Giresun Havalimanı'ndan karayolu ile memleketi Giresun'un Eynesil ilçesine getirildi. Şehit uzman çavuşun fotoğrafını kardeşi Mehmet Kelleci ile şehit düştüğü olay sırasında birlikte olduğu asker arkadaşı Uzman Çavuş Süleyman Kulgülesin taşıdı. Eski Cami önündeki tören alanına bir süre önce ayağı kırıldığı için koltuk değnekleri ile gelen baba Ali Kelleci ve anne Güner Kelleci güçlükle ayakta durarak taziyeleri kabul etti. "Beni yavrumun yanına getirin. Böyle acı olmaz" diyerek feryat eden acılı anne Güner Kelleci, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin asker arkadaşı Uzman Çavuş Süleyman Kulgülesin, acılı anneye sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Eski Cami'de düzenlenen cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, Giresun Valisi Hasan Karahan, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, askeri erkan, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazı sonrasında il Müftüsü Muhittin Oral'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Gümüşçay Mahallesi'ndeki baba evinin yanındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

KARDEŞİDE UZMAN CAVUŞ OLACAK

Nusaybin'de PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan uzman çavuş Bekir Kelleci'nin kardeşi Murat Kelleci' nin de Fatsa'da askerlik görevini yaptığı ve uzman çavuşluk sınavını kazandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Eynesil Giresun Mardin Politika Güncel Haberler

title