Haberler

Giresun Esnafına Ankara'da Ücretsiz Sağlık Taraması

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (Gesob) Başkanı Ali Kara, Birliğe Kayıtlı 61 Bin 500 Esnafın Ankara'da Ücretsiz Sağlık Taramasından Geçirileceğini Söyledi.

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, birliğe kayıtlı 61 bin 500 esnafın Ankara’da ücretsiz sağlık taramasından geçirileceğini söyledi.

Kara, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Giresunlu esnafların sağlık taramasından geçirilmesi amacıyla bir çalışma başlattıklarını belirtti. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile işbirliği yaptıklarını aktaran Kara, hiçbir ücret ödemeyecek olan esnafın ulaşım ve yemek masraflarının da kendilerine ait olduğunu kaydetti.

Birliğe kayıtlı 61 bin 500 esnafın sağlık taramasından geçirilmesini hedeflediklerini kaydeden Kara, “Esnaflarımızın memleketine, ailelerine daha faydalı, daha iyi birer esnaf olabilmelerini istiyoruz. Bunun da en önemli koşulunun sağlıklı olmaktan geçtiğini iyi biliyoruz. Bu bağlamda GESOB olarak kayıtlı 61 bin 500 üyemize ücretsiz sağlık hizmeti verilmesi amacıyla çalışma başlattık. TESK ile yaptığımız işbirliği sonucu üyelerimizin Ankara'da bir hastanede kapsamlı bir sağlık taramasından geçirilmesini sağlayacağız. Tarama sonucu sağlık problemleri ortaya çıkan esnaflarımızın da gerekli tedavilerini üstleneceğiz” dedi.

Kara, esnafların gruplar halinde Ankara'ya gönderilmesine başlandığını sözlerine ekledi.

(AÇ-MU-ÖS-Y)

10.12.2007 15:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title