Haberler

Giresun'daki Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Giresun'daki yangınlar kontrol altına alındıGiresun'da dün gece şiddetli fırtına nedeniyle devrilen elektrik direklerinin tellerden çıkan kıvılcımların neden olduğu 4 ayrı orman yangını kontrol altına alındı.

Giresun'daki yangınlar kontrol altına alındı

Giresun'da dün gece şiddetli fırtına nedeniyle devrilen elektrik direklerinin tellerden çıkan kıvılcımların neden olduğu 4 ayrı orman yangını kontrol altına alındı.

Giresun'un merkez Alınca köyü ile Görele ilçesinin Daylı köyü, Espiye ilçesinin Cibril mahallesi ve Bulancak ilçesinde lodos ve elektrik direğinin devrilmesi sonucu çıkan kıvılcımlar nedeniyle ormanlık alanlarda dün gece yangınlar çıktı. Orman Bölge Müdürlüğü ile Giresun ve ilçe belediyelerinin müdahaleleri ile yangınlar kontrol altına alındı. Örtü yangınlarında yaklaşık 10 hektarlık orman alanı zarar gördü. Yangınlarla ilgili inceleme başlatıldı. Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, lodos ve elektrik direğinin devrilmesi sonucu ormanlık alanlarda çıkan yangınların kontrol altına alındığını açıkladı. Özkaya, yangınlarla ilgili teknik çalışmanın ise devam ettiğini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulancak Giresun Espiye Görele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title