Haberler

Giresun'da "Lider Çocuk Tarım Kampı" Düzenlendi

Giresun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Lider Çocuk Tarım Kampı" düzenlendiği bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, bakanlık tarafından ülke genelinde yürütülen ve ilkokul çağındaki çocuklara doğa bilinci ve çevre farkındalığını kazandırmak, tarımla buluşmalarını sağlamak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenilirliği hakkında bilgi verme amacıyla "Lider Çocuk Tarım Kampı"nın Giresun'da da gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, 21 öğrencinin katılımıyla 3 gün süreyle gerçekleştirilen kampta "Yenilebilir yabani bitki türleri" konusunda çocuklara eğitimlerin verildiği ve eğlenceli etkinliklerin yapıldığı aktarıldı.

Kampa katılan çocukların etkinlikler hakkında yazdıkları kompozisyonların bazılarının bakanlığa gönderileceği aktarılan açıklamada,"Çocuklara katılım belgelerinin ve hediyelerin verilmesiyle etkinlik başarıyla sona erdi. Lider çocuklar, unutamayacakları güzel anılar ve kazandıkları yeni bilgilerle okullarına döndüler." denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title