Haberler

Bartın'da, Girdiği Evlerde Kadınlara Cinsel Saldırıda Bulunan Hırsız Yakalandı

Güncelleme:

Bartın'da, hırsızlık için girdiği evlerde kadınlara cinsel saldırıda bulunan ve havalandırma pencerelerinden banyo yapan kadınların cep telefonu ile videosunu çeken sapık yakalandı.

Bartın'da, hırsızlık için girdiği evlerde kadınları taciz ve tecavüz ettiği, havalandırma pencerelerinden banyo yapan kadınların cep telefonu ile videosunu çektiği iddiasıyla aranan T.Y. (24) yakalandı. Daha önceki yıllarda İstanbul, İzmir, Bursa ve Sakarya'da cinsel taciz, cinsel saldırı, sarkıntılık ve küçük çocuğa cinsel istismar olayına karıştığı belirlenen T.Y. hakkında soruşturma devam ediyor.

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVLERDE KADINLARA CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zemin katlarda bulunan dairelere ve müstakil evlere hırsızlık için giren, evlerde bulunan kadınları taciz ve tecavüz eden kişinin peşine düştü.

YAKALANDI

Güvenlik kameralarını inceleyen polis kimliğini tespit ettiği T.Y.'yi Yalı Mahallesi'nde yakaladı. Mağdurların teşhis ettiği, T.Y. de suçlamayı kabul etti.

72 YAŞINDAKİ KADINA CİNSEL SALDIRIDA BULUNMUŞTU

Haziran ayında hırsızlık için girdiği bir evde 72 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunan T.Y., ifadesinde daha önce bir otobüs firmasında muavinlik yaptığını, yabancı uyruklu bir kadına cinsel tacizde bulunduğu için işten çıkarıldığını söyledi. İşsiz kalınca boşluğa düştüğünü öne süren T.Y., en son Bartın'da bir restoranda garsonluk yaptığını, buradan da çıkınca iyice moralinin bozulduğunu, olayları gerçekleştirdiğinde şeytana uyduğunu, yaşanan olaylardan dolayı pişman olduğunu anlattı.

KÜÇÜK ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Daha önceki yıllarda İstanbul, İzmir, Bursa ve Sakarya'da cinsel taciz, cinsel saldırı, sarkıntılık ve küçük çocuğa cinsel istismar olayına karıştığı belirlenen T.Y. hakkında soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bartın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

banyo sapıgı:

ah şöyle bir çıtır yakalasam girsem içeri rahatlasam

7
52
yanıtYanıtla
x:

Şimdi ceza şeklini yazıyorum. tabi ki halkıma uygun bir ceza şekli. . . Büyük bir kütük ve balta alınır. . . . sonra çoğu belanın başı suç aleti. . . kütüğe yatırılır. . . ve hiç acımadan ve göz yaşlarına bakmadan boynu vurulur. gerekli tıbbi müdahale yapıldıktan sonra kişi evine gönderilir. Böylelikle vergilerimiz daha üretim amaçlı tasarruflara yönlendirilmiş olur.

51
1
yanıtYanıtla
Gökhan karakuş:

Eğitim şart din, eğitimi değil.

19
29
yanıtYanıtla
...................:

80 seneye dua et. . . . 80 sene sayesinde suuriyeleşmemiş, ıraklaşmamış, afganistan pakistan gibi olmamış uygar huzurlu bi memlekete sahipsin. . . 80 seneye vefasızlık etme bence. . . bak sıkışan tüm ortadoğulular soluğu bu vatanda alabiiyorsa 80 seneye vefasızlık etmemek gerekir

yanıt8
yanıt1
Bir insan:

Sahi bir kaç ay önce idamı konuşuyor idik

28
3
yanıtYanıtla
ULU BİLGE:

Şaka değil gerçekten idam konuşuluyordu ne oldu da hemen unutuldu denilene göre önümüzdeki aylarda görüşülecekti bakalım nasıl olacak hangi engelleri sunacaklar idamın gelmemesi için.

19
3
yanıtYanıtla
Kağan Soydan:

Ne kadar ceza versekte bu olaylar tükenmez... İlkokuldan lise son sınıfa kadar zorunlu vatandaşlık bilgisi.dersi.getirilmeli Bu dersten kalan sınıfta kalmalı üniversitesi sınavında en az elli soru extra bu dersten sorulmalı... Her birey ne suç ne suç değil öğrenmeli,,, Her televizyona bu konuda zorunlu kısa yayınlar getirilmeli Her İmam cumada beş dakika bu konuya egilmeli,,,her cemaat,,,her.sivil toplum kuruluşu Bu cinsel istismar konusunda sorumluluk almalı ve eğitim programları geliştirmeli Verilen cezalar da ömür boyu hapis cezası olmalı ve af kapsamına girmeyeceği anayasada güvence altına alınmalıdır.... Ama önce eğitim.... Hepimizin eksikleri olabilir kesinlikle egitmeliyiz kendimizi

19
2
yanıtYanıtla
Gytr:

Bu tip fantazileri anlatan onlarca film program yaparsanız olacağı bu

14
1
yanıtYanıtla
nepcan:

bunuda salı verirsiniz dışarı boşuna polisi yormaya ne gerek var nasılsa üç gün sonra çıkar dışarı bunların anladığı en güzeli linç birde yaşattığını kendisine yaşatarak öldürmek

14
0
yanıtYanıtla
kayış kopmuş bunda:

bir sürü sabıka yapmış bir sürü tecavüz cinsel saldırı, ne zaman yattın ne zaman çıktın, 3 ay yatacak yine aynı şeylere devam, kısaca atın içeriye çürüsün, biz çalışıcazz bide içerde yedirip içiricez çaktırmadan bitirin işini gitsin bu İFLAAH olmaz

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title