Haberler

Gine'den Lüleburgaz'a evlilik yolculuğu

Güncelleme:

Afrika ülkesi Gine'den Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine gelin gelen Nakanda Kante, düğününde Erik Dalı türküsüyle oynayarak, düğüne katılanları kendine hayran bıraktı.

Afrika ülkesi Gine'den Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine gelin gelen Nakanda Kante, düğününde Erik Dalı türküsüyle oynayarak, düğüne katılanları kendine hayran bıraktı.

Gine'nin başkenti Konakri şehrine yıllar önce elektrik tesisatçılığı yapmak için giden Döndü-Seyfi Gürsoy çiftinin oğlu olan Arif Gürsoy, Gine'de kuaförlük yapan Nakanda Kante ile tanıştı. Arkadaşlıklarını ilerleten çift, evlenmeye karar verdi.

Çiftin düğünleri Gürsoy ailesinin Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi'nde bulunan evlerinin önünde geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla yapıldı. Gineli gelin Nakanda Kante'nin Erik Dalı türküsü eşliğinde oynadığı oyun davetliler tarafından çok beğenildi.

Nakande Kante, Arif Gürsoy ile evlendiği için çok mutlu olduğunu söylerken, Arif Gürsoy ise, "Gine'ye çalışmak için gittim. Burada Kante ile tanıştım. Birbirimize görür görmez aşık olduk. Bir süre kendisi ile arkadaşlık yaptım. Sonunda evlenmeye karar verdik. Lüleburgaz'a gelerek ailemizin ve dostlarımızın huzurunda düğün yaparak evlendik. Çok mutluyuz. Bir süre tatil yaptıktan sonra tekrar Gine'ye döneceğiz" dedi.

Kante'nin kayınvalidesi Döndü Gürsoy ise, "Gelinim çok sevimli. Kanım kendisine kısa sürede ısındı. Kendisini çok seviyorum. Gelinime ve oğluma sağlık içerisinde mutluluklar diliyorum" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kırklareli Lüleburgaz Gine Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title