Haberler

Gillette Fusion Kullanana Henry ile Tanışma Fırsatı

Gillette Fusion'un Yeni Kampanyası ile Fusion Ürünlerini Kullananlar Fransız Futbolcu Thierry Henry ile Tanışma Fırsatı Yakalayacak.

Gillette Fusion'un yeni kampanyası ile Fusion ürünlerini kullananlar Fransız futbolcu Thierry Henry ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Dünya şampiyonu sporcular, Gillette Fusion’ın reklam kampanyası için bir araya geldi. Dünyanın bir numaralı golf oyuncusu Tiger Woods, bir numaralı tenisçisi Roger Federer ve FIFA Dünya Kupası’nı kazanmış futbolcu Thierry Henry üçlüsünden oluşan Gillette Şampiyonlarına, Türkiye’den 2007 Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da katıldı.

18 Mart’ta Kenan Sofuoğlu’nun özel motor şovu eşliğinde yeni programın Türkiye lansmanı yapıldı. Ardından 19 Mart tarihinde Kenan Sofuoğlu Motoshow’08 fuarındaki Gillette Fusion standında sevenleriyle buluştu ve genç motorculardan oluşan Red Wolf grubu üyeleri ile yapılan tıraş yarışında birinci oldu. 

Gillette Fusion’u tanıtacak olan dört şampiyonun yer aldığı 30 saniyelik reklam filmi, tanıtımların ardında 20 Mart tarihinde televizyonlarda yayınlanmaya başladı.

HENRY İLE TANIŞMA FIRSATI

Öte yandan Gillette Fusion'un tanıtım kampanyası, kullanıcılara şampiyonlarla tanışma fırsatını da sunuyor.

1 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında Gillette Fusion ürünlerini alıp, ürün üzerindeki şifreyi 3222’ye gönderen tüketicilerden şanslı üçer kişi; seçimlerine göre Thierry Henry ile İspanya’da tanışıp maçlarını yerinde izleme ya da Kenan Sofuoğlu ile İtalya’da tanışıp yarışlarını yerinde izleme şansını yakalayacak.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title