Haberler

ABD'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz pozuyla gündem oldu

Güncelleme:

ABD'li model Gigi Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 24 yaşındaki manken, yatakta verdiği üstsüz pozu Instagram hesabından "Günaydın Paris" notuyla paylaştı. Gigi Hadid'in söz konusu paylaşımı büyük ilgi gördü.

Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz poz ile gündeme geldi

"ÜNLÜ OLDUĞUNUZDA HAYATINIZIN KONTROLDEN ÇIKTIĞI ZAMANLAR OLUYOR"

ABD'nin en gözde top modellerinden Gigi Hadid, Variety dergisine verdiği röportajda, kariyer hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Hadid, "Şöhret, her gün öğrendiğim ve başa çıkmaya çalıştığım bir şey. Elbette iniş çıkışlarım oluyor. Kendim hakkında da çok şey öğrendim; kendime dürüst olmayı, kendimi korumayı, kutlamayı ve gerektiğinde iddialı olmayı… Çünkü ünlü olduğunuzda hayatınızın kontrolden çıktığını hissettiğiniz zamanlar oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz poz ile gündeme geldi

Gigi Hadid, "New York'a taşındığımda okuluma devam ediyordum ve model olarak da desteklendiğimi hissediyordum. Yeni şirketim beni sektöre itti, bana çok şey öğretti ve nasıl kararlar almam gerektiğini açıkladı. Kariyerimin başlangıcında, öncelikli olduğumu biliyordum. Bu nedenle burada olmalı ve kendimi kanıtlamam gerektiğinin bilincindeydim" şeklinde konuşmuştu.

GİGİ HADİD KİMDİR?

Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 doğumlu olmasına rağmen dünyanın en tanınmış modellerinden biridir. Los Angeles, ABD'de dünyaya gelen Gigi Hadid'in tam ismi Jelena Noura Hadid'dir.

Babası Filistinli Mohamed Hadid, annesi ise Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster olan Gigi Hadid'in Bella adında bir kız kardeşi ve Anwar adında da bir erkek kardeşi vardır.

Annesi ve babası 2000 yılında boşanan Hadid, 2013 yılında Malibu High School'dan mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşınan Hadid, modellik yapmaya başladı. New York'da bulunan The New School'da eğitimine devam eden Gigi Hadid, 2011 yılında Img Modellik ajansına katılmıştır. 2 yaşındayken Guess şirketinin 'Baby Guess' reklamında oynayan Hadid, 2012 yılından itibaren tekrar Guess markasının yüzü oldu.

2014 yılında Desigual markasının defilesinde podyuma çıkan Gigi Hadid kısa zamanda ünlendi. 2014 yılında sevgilisi Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson'un 'Surfboard' adlı şarkısının video klibinde oynayan ünlü model, 2015 yılının Ocak ayında Maybelline markasının için kameralar karşısına geçti.

2015 yılında Pirelli takvimi için cesur pozlar veren Gigi Hadid'in kariyeri bir anda yükselişe geçti. Gigi Hadid, modelliğe başladıktan kısa süre sonra Chanel, Michael Kors, Max Mara, Marc Jacops gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde yer aldı.

Elle, Vogue, VMAN, Sports, Illustrated, Paper Magazine ve Schön gibi dergilerinde de yer alan seksi model moda dünyasının aranan isimlerinden biri oldu. 2015 yılının Ağustos ayında Calvin Harris'in 'How Deep Is Your Love' isimli klibinde oynadı. Kasım 2015'te kendisi gibi modellik yapan ve çok yakın arkadaşı olan Kendall Jenner ile Victoria's Secret Fashion Show podyumunda yürüdü.

En son Milano Moda Haftası'nda yine arkadaşı Kendall Jenner ile birlikte yer alan seksi model Those Wrecked By Success, Real Housewives of Beverly Hills ve Virgin Eyes gibi dizi ve filmlerde de oyunculuk yapmıştır. Genç model Cody Simpson ve Joe Jonas ile birlikte olduktan sonra Kasım 2015 itibariyle dünyaca ünlü müzik grubu 'One Direction' ile tanınan ve ardından gruptan ayrılan Zayn Malik ile olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Gigi Hadid Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (44)

ıuyg:

allah din iman kuran namaz nasip etsin bu kıza ve daha nice kızlara amin

4
10
yanıtYanıtla
IUYG:

memet 33 ALLAH SANA VE SENİN GİBİLERE BOL NÖRON NASİP ETSİN DİNİ VE DİNDAR İNSANLARI SEVMEYE BİLİRSİN AMA BİNDAR İNSANLAR SANA VE SENİN GİBİKLERE NASIL SAYGI DUYUYORSA SEN VE SENİN GİBİLERDE DİNE VE DİNDAR İNSANLARA SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ SİZİN GİBİ TAM AKILLILARADA BU YAKIŞIR

yanıt1
yanıt3
jakuza:

Memet33 denen şahsın yorumana bakın bu ülke böyle şahıslar varken nasıl yıkılmıyor nasıl ayakta kalıyor şaşıyorum adamın ağzı bozuk gelmiş böyle bir haberin altına islama dine ve dindarlara olan nefretini kusmuş senin gibilerden bu ülke çok çekti iki kitap okuyunn kendinizi geliştirin biraz normal çevre edinin artık insanların inancına saldırmaktan vaz geçin

yanıt2
yanıt3
Avni:

gigi ben avni.ben senin çok büyük hayranınım.beni beğendinsen bana nesaj yaz

11
3
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Sanane la.Avni bey bizim çok değerli arkadaşımız....

yanıt31
yanıt1
svg:

ben cok begeniyorum bu kızı. .

8
3
yanıtYanıtla
muhsin dem:

inanmayacaksınız ama bu kızın babası filistinli bir müslüman

7
3
yanıtYanıtla
hasan:

yani Türk askerini zehirleyen ingilize satan Filisitinlierden, hani Suriyede bize tarihte olduğu gibi destek vermeyen arkadan vuran hain milleten yani. . .

yanıt5
yanıt3
AHMET KEM:

Heeee Müslüman .

yanıt3
yanıt2
Salyangoz:

Bunlardan klonlamak lazım

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title