Haberler

Dünyaca Ünlü Model Gigi Hadid'ten İtiraf: Ben de Dolgun Kalçalarım Olsun İsterdim

Güncelleme:

Modelliğe ilk başladığı dönemde fazla kilolu olmakla eleştirilen dünyaca ünlü model Gidi Hadid, katıldığı programda itiraflarda bulunarak, "Ben de dolgun kalçalarım olsun isterdim" dedi.

, Haşimoto hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Güzel model katıldığı bir konuşmaya ve Ashley Graham'la birlikte soruları cevaplandırdı.

"BEN DE DOLGUN KALÇALARIM OLSUN İSTERDİM"

Konuşmasında Gigi Hadid, "Kilo almak için bir yandan hamburger yiyorum, bir yandan da squat yapıyorum. Aslında kendi haline bırakılma özlemi çekiyorum. Ben de dolgun kalçalarım olsun isterdim." dedi.

Gigi Hadid: 'Hamburger Yiyerek Kilo Almaya Çalışıyorum'

HAŞİMATO HASTALIĞI NEDİR?

Haşimato, tiroit bezinin otoimmün; yani kişinin kendi koruma mekanizmasını, tiroit dokusunu bir yabancı olarak tanıması ile ortaya çıkan bir tiroit hastalığıdır. Bu durum tiroit hormon fazlalığı yani hipertiroide yol açabilmekle beraber yıllar içinde tiroid hormon yetmezliğine de neden olabilmektedir. Haşimato hastalığı 1912 yılında Japon bilim adamı Akira Haşimato tarafından tanımlandığı için bu ismi almıştır.

Gigi Hadid: 'Hamburger Yiyerek Kilo Almaya Çalışıyorum'

Dünyaca Ünlü Model Gigi Hadid'ten İtiraf: Ben de Dolgun Kalçalarım Olsun İsterdim

Dünyaca Ünlü Model Gigi Hadid'ten İtiraf: Ben de Dolgun Kalçalarım Olsun İsterdim

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Ekin ektik hasat yok:

Benim rüyama giriyor bu kız çok şikayetim var bukadar estetik olunmaz bu haksızlık bu kadınsa bizim gördüklerimiz ne recep ivediğin dediği gibi ruhları güzel kadın vardır ama bizde ruhlar aleminde yaşamıyoruz

7
3
yanıtYanıtla
ne önemi var:

bunlar insansa biz neyiz ya :) şu güzelliğe bakarmısın

3
3
yanıtYanıtla
KÖRLERE REHBER HABER:

Fiziksel bir özelliğe bel bağlanmış ömürler ve buna çağdaşlık yakıştırması yapan beyinler. Ne acı.

3
3
yanıtYanıtla
İnceledim sonuç bu:

Gigi bir bütün olarak yüzü bedeni bacakları çok kusursuz değil. Ama estetik olarak standartların çok üstünde . Özellikle yüz kısmı kemiksiz yapısıyla karektersiz gözüküyor gamzeleri hoş ama yüzde bir karekter yok ifadesi daha çok göz adaklı . Gözleri konuşuyor ona lafım yok. Yüzü böyle kemiksiz şişirilmiş balon gibi olunca zaten biraz simetri varsa her kadın güzel olur. Yınede hakkını yemiyorum estetik bir bayan

5
0
yanıtYanıtla
DEYZEE:

Gel Türkiye''ye 4 çocuk doğur hamurluları ye şalvarı çek ayağına masa kadar kalçan olur kapılardan geçemeyen kadınlar gördüm ben. .

3
1
yanıtYanıtla
Kerim:

Van kendilerine benziyor tipim değil soluk benizli kumral kızlar daha güzel bu hasta gibi mesela selana Gomez gibi bir kız olsun isterim

3
1
yanıtYanıtla
Mert:

Kadın dediğin süt gibi olur. Nasıl Selena bundan daha güzel olabilir vay arkadaş

yanıt3
yanıt3
mehmet:

çok güzel la

0
3
yanıtYanıtla
drjohnfire:

zayn malik müslüman bi kere tmm mı

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hashimato hastalıgı fazla kılo alımına neden olur, zayıflıga neden olmaz. troıd calısmadıgında azda yesenız kılo alınır.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title