Haberler

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba Açıklaması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Türkiye sadece bölgesinde değil artık dünyada adını duyuran Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İslam ümmetine hizmet eden bir ülke konumuna gelecektir.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Türkiye sadece bölgesinde değil artık dünyada adını duyuran Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İslam ümmetine hizmet eden bir ülke konumuna gelecektir." dedi.

Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde, Bakan Fakıbaba, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Vali Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, Salih Fırat ve İbrahim Halil Fırat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle, Adıyaman'ın sorunlarının konuşulduğu "Ortak Akıl" toplantısında bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Fakıbaba, toplantıda çiftçi ve üreticileri dinlediğini, gerçekten bu ülkenin ne kadar büyük olduğuna bir kez daha gözleriyle şahit olduğunu söyledi.

GAP projesinin ne kadar önemli olduğunu gerçekten Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı olduktan sonra daha iyi anladığını ifade eden Fakıbaba, şöyle konuştu:

"Daha önce Şanlıurfa Belediye başkanıydım. GAP'ın ne kadar önemli olduğunu biliyordum. Bugün Adıyaman'da çiftçinin müthiş çalışmalarına şahit oldum. Bu ülkenin tutulması mümkün değil. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Allah'ın izniyle bu birlik ve beraberlikle biz her şeyin üstesinden geliriz. Bize kafa tutan herkese kim varsa ne kadar terör örgütü varsa onların birer birer yok olacağına inanıyorum. Çünkü altta birlik ve beraberliği görüyorum. Ülkemizi, bayrağımızı, sevdamızı görüyorum ve gurur duyuyorum. Türkiye sadece bölgesinde değil artık dünyada adını duyuran Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İslam ümmetine hizmet eden bir ülke konumuna gelecektir. Bundan benim hiç kuşkum yok, halkın da kuşkusunun olmadığını görmek bana mutluluk veriyor. "

"Tütün üreticilerinin haklı talepleri var"

Tütün üreticileriyle birlikte ayrıca toplantı yapacağını ifade eden Fakıbaba, "Tütün üreticilerinin haklı talepleri var. Önemli bir çoğunluk teşkil ediyorlar. O insanlar ailelerine bakıyorlar. Bizim üreten herkese karşı sevgimiz var. Bu insanlar namus ve şerefiyle ülkeye katkıda bulunuyorlar. Madem bir talep var arz da yerine geliyor. Dışarıdan ithal edeceğimize biz kendimiz buradaki arkadaşlarımıza neler sağlayabiliriz, bunu konuşacağız." diye konuştu.

Bakan Fakıbaba, konuşmaların ardından Adıyaman Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Eşref Fakıbaba Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title