Haberler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker." CHP ve MHP'nin Sürece Millet Adına Katkı Vermesini, Bu...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, çözüm sürecine ilişkin, "CHP ve MHP'nin sürece millet adına katkı vermesini, bu yanlış tutumu sürdürmemelerini umut ediyoruz ve bekliyoruz" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, çözüm sürecine ilişkin, "CHP ve MHP'nin sürece millet adına katkı vermesini, bu yanlış tutumu sürdürmemelerini umut ediyoruz ve bekliyoruz" dedi.

Havayoluyla Diyarbakır'a gelen Eker, kentte incelemelerde bulunan milletvekillerinin gezisine katıldı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eker, "Diyarbakır'a bugün gelen milletvekilleri, 8 ilçede cuma namazını vatandaşlarımızla kıldı, sohbetler yaparak esnafı ziyaret etti. Hava son derece olumlu, iyimser" diye konuştu.

Çözüm sürecine değinen Eker, şunları söyledi:

"CHP ve MHP'nin sürece millet adına katkı vermesini bekliyoruz. Bu yanlış tutumu sürdürmemelerini umut ediyoruz ve bekliyoruz. Biz yolumuza devam ediyoruz. Sonuçta birlikte barış, birlik ve beraberlik türküleri söyleyeceğiz. Türkiye'nin birlik, beraberlik içinde kalkınması yolundaki engeller neyse biz o engelleri ayıklıyoruz, o dikenleri, mayınları temizlemeye çalışıyoruz. Dolayısıyla barış, sevgi, kardeşlik ve huzur, bu şekilde inşa edilir."

Bakan Eker, "Mecliste kurulacak komisyona CHP'nin de MHP'nin de katkı sunmasını, destek vermesini bekleriz ama onlar destek vermedi diye de biz yolumuzdan ayrı düşmeyeceğiz. Çünkü bu yola milletimizle çıktık, milletimizle bu yola devam edeceğiz. Şu ana kadarki gelişmeler olumlu. Bundan sonra da iyi seyredeceğini düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

Eker, bir soru üzerine, "CHP ve MHP'nin o komisyona katılmayacağı yönünde birtakım bilgiler edindik. Meclisteki komisyonlara bugüne kadar muhalefet partileri hep üye verir. Bunun prosedürü budur, burada da vermelerini bekliyoruz. Bir yanlış tutum içerisinde olmayacaklarını düşünüyoruz" diye konuştu.

Daha sonra, milletvekilleriyle AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'na geçen Eker, burada partililerle bir süre görüştü.

Ekinciler Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Eker, "AK Partili 50 milletvekili, hafta sonunu Diyarbakır, Batman ve Siirt'te geçiriyor" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title