Haberler

Ünlü Bir Gıda Firmasındaki Konkordato Tartışmasında Silahlar Konuştu: Şirketin 3 Yöneticisi Yaralandı

Güncelleme:

İstanbul'da ünlü bir gıda firmasının 3 yöneticisi, konkordato ilan eden firmadan alacaklarını tahsil etmek için gittikleri iş yerinde bacaklarından vurularak yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Avcılar'da ünlü bir gıda firmasının 3 yöneticisi, konkordato ilan eden firmadan alacaklarını tahsil etmek için gittikleri iş yerinde bacaklarından vuruldu. Yaralanan şirket yöneticileri kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son iki aydır onlarca firma ardı ardına konkordato ilan etmeye başladı. 'İflas öncesi son hamle' olarak bilinen bu konkordatolar, ilan eden şirketi olduğu kadar iş yaptığı birçok şirketi de maddi olarak derinden etkiliyor. Konkordato yüzünden ilk kavga ise geçtiğimiz hafta İstanbul'da yaşandı.

KONKORDATO İLAN EDEN FİRMADAN PARALARINI İSTEDİLER

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre; ünlü bir firmanın üst düzey yetkilileri, konkardato ilan eden başka bir firmadan alacaklarını parayı konuşmak için görüşme talep etti. Talepleri olumlu karşılanınca İsmail Ö., Nusreddin Ö. ve Süleyman Ö. 30 Eylül Günü Firuzköy'de bulunan Çelikhan İş Merkezi'ne gitti. İş yerinde başlayan alacak verecek tartışması yerini kavgaya bıraktı.

SİLAHLAR KONUŞTU

Silahların çekildiği kavgada Süleyman Ö., Nusreddin Ö. ve İsmail Ö. bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

4 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Soruşturma kapsamında yaralıların ifadesine başvuran polis, silahlı saldırganların peşine düştü. Sürdürülen takipler sonucu Şahin Y., Recep Y., Adem Y. ve Hamit M. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adliyece serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

memmet:

nasıl iş anlamadım suçluyu koruyan kanun mu olur arkadaş adam alsın malı parayı vermesin sonra konkardato ilan et borcunu ödeme ve 2 yıl haciz işlemi başlata ma sonra adamları bacaklarından vur ve yine serbest bıraksınlar kanun böyle işlerse karşı tarafta alacaklılarını gebertir olur biter saçma bir kanun ve hemen son bulmalı

34
0
yanıtYanıtla
tatlıcı:

serbest bırakıldlar?ulkemizdeki adalet sistemi boylemi işliyor

22
0
yanıtYanıtla
ADALET:

BU SEFER BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRSÜNLER DİYE SERBEST BIRAKTILAR HERHALDE

22
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

Yanlışmı gördüm acaba silahla yaralama yapanlar serbest bırakıldılar yazmış

19
0
yanıtYanıtla
amet:

Olacak iş değil. Ülkede o kadar çok alacaklı insan var ve karşı tarafın bunu karşılayağı miktar olmasına rağmen yıllarca mahkemeyle uğraşmalar çok saçma. . Bu konuda kanunlar taviz vermemeli ve alacaklılar hakkını almalıdır

15
1
yanıtYanıtla
vanlı duman:

vurandamı serbest al sana kanun

16
0
yanıtYanıtla
Ülkem:

vah vah ülkemizin ticaret yapan esnafına. malını ver parası ödenmediği için istemeye git. sonra borçlu tarafından vurul. vuran kişileri serbest bırakan yetkililer. parasını istemeye giden esnafı tutuklamayı unutmuş olmalı alacağını istemek gibi bir hata yapan esnaf tutuklanmaliydi.

7
0
yanıtYanıtla
serkan55:

Savcı müsveddesi aynı olay başına gelir ve sana onu yapanlarda serbest kalır. . . N biçim adalet bu ya sizin gibilere mi kaldı bu TÜRKİYE utanmaz arlanmaz herif. .

5
0
yanıtYanıtla
Osman:

Boyle bir sacmalik yok zaten. Turkiyede vergi en cok sahis firmalardan aliniyor.adam sirket veya limited yada A.Ş olamiyor kisacasi gider olarak gosterecegi sadece aldigi mali faturasi ve olaki batti olmaz sahis iflas edemez batamaz butun borcuda oder butun vergi ssk bagkur oder. Ama is bu gibi buyuk firmalara gelince batarlar iflas ederler.Sonra luks evlerde oturur milyonluk araclara binerler ora senin bura benim gezeler hayatlarindan birseyde eksilmez.olan calisana olan firmaya guvenip mal hizmet verene olur.

5
0
yanıtYanıtla
Kassap Muhharrem:

A- Z ye her ulkemizin her tarafinda gorulen cok normal durumlar.Yabanci birisine Selam vermeye cekiniyor memleketde.Teksasi gectik vukuatlarda

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title