Haberler

    Ghostrunner PS5 ve Xbox Series X|S İçin Çıkış Yaptı

    Güncelleme:

    Siberpunk parkur oyunu Ghostrunner PS5 ve Xbox Series X|S için çıkış yaptı. Oyunun yeni nesil güncellemesi ücretsiz olarak yayımlandı.

    Siberpunk parkur oyunu Ghostrunner PS5 ve Xbox Series X|S için çıkış yaptı. Oyunun yeni nesil güncellemesi ücretsiz olarak yayımlandı.

    All In! Games, 505 Games ve Slipgate Ironworks tarafından geliştirilen yapım yeni nesil konsollar için çıkış yaptı. Oyunun Xbox Series X|S ve PlayStation 5 sürümü 4K çözünürlükte 120 FPS'te çalışacak. Yeni nesil güncellemesi ışın izleme ve HDR desteğinin yanı sıra ses tarafında da yenilikler getiriyor. Ücretsiz olarak yayımlanan güncellemeye beraber 3D ses oyuna eklenecek. Böylece düşmanları neon katana ile doğrandığı oyun yeni nesil oyunculuğun tüm nimetlerinden yararlanacak.

    Ghostrunner İnceleme – Parkur ve Siberpunk'un Birleşimi

    Halihazırda nefis gözüken neon ışıklar yeni ışın izleme moduyla çok daha parlak ve gerçekçi hale geliyor. Daha hızlı yükleme sürelerinin yanı sıra oyun DualSense'in haptik geri bildirim özelliğini kullanacağını da belirtmekte fayda var. Ghostrunner PS5 sürümüyle beraber yaptığınız her saldırıyı hissetmenizi sağlayacak. Etkileyici görselliği, Daniel Deluxe'nin nefis albümü ve sağlam oynanış mekanikleriyle oyunun yeni nesle layık bir yapım haline geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

    Ghostrunner geçtiğimiz yılın ekim ayında çıkış yaptı. Oyuncuları siberpunk bir distopyaya götüren yapım, aksiyon ve parkur elementlerini oldukça başarılı bir şekilde harmanlıyor. Oyuncunun Ghostrunner adı verilen özel bir birime hayat verdiği oyun adeta görsel bir şölen sunarken reflekslerinizi de test ediyor. Düşmanın ateşinin hasar etmesi anında seviyeye tekrar başladığınız oyun SaveButonu inceleme dosyasında da geçer bir not almayı başardı.

    The post Ghostrunner PS5 ve Xbox Series X|S İçin Çıkış Yaptı appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    xbox Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title