Haberler

Gezi Park Eylemcilerine Polis Müdahalesi

Taksim'deki Gezi Parkı eylemlerine destek amacıyla Mersin'de bugünde protesto gösterisi düzenlendi.

Akşam saatlerde Forum Mersin Alışveriş Merkezi önünde bir araya gelen eylemciler yürüyüş yapmak istedi. Yürüyüşlerine izin verilmeyen eylemciler polisin kurduğu barikatı zorla aşmaya çalışmasının ardından polis tazyikli su ile müdahale etti. Müdahalenin ardından polise taş ve şişe adam eylemciler, alışveriş merkezinin içine kaçtı.

Sosyal paylaşım siteleri üzerinden örgütlenen gruplar protesto amaçlı Forum Mersin Alışveriş Merkezi önünde toplandı. Bir çoğunun elinde Türk bayrağı bulunan göstericiler, sloganlar atıp, marşlar söyledikten sonra yürüyüş yapmak istedi. Bu yürüyüşe polis ekipleri izin vermedi. Çevik kuvvet polisleri eylemcilerin önünde barikat kurarken, önce hiçbir müdahalede bulunmadı. Emniyet amirleri ile eylemcilerin arasında uzun süren konuşmanın ardından sonuç alınmayınca eylemciler polis barikatını zorla aşmaya çalıştı. Bunun üzerine polis ekipleri eylemcilere tazyikli su ile müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından eylemciler polislere taş, şişe ve sopa atarak alışveriş merkezinin içine kaçtılar. Bir süre sonra yeniden alışveriş merkezi önünde toplanan eylemciler, burada bir süre slogan attıktan sonra yine yürümeye kalktılar. Polis ekipleri bu yürüyüşe de izin vermezken, tazyikli su ile eylemciler geri püskürttü.

Eylemciler polise şişe atmaya devam ederken, olaylar halen sürüyor. Eylemcilere akşam saatlerinde CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ile Vahap Seçer de destek verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taksim Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title