Haberler

Gezgin Hırsızlar, Adana Polisine Yakalandı

TÜRKİYE'nin çeşitli şehirlerinde bankadan çıkan vatandaşları takip edip paralarını çalan Kırıkkale Grubu isimli çeteye mensup Alaattin Z. (50) ile H.G. (15), Adana'da bir araçtaki 23 bin lirayı çalmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

Adana'da bankadan para çeken kişiler, farklı yöntemlerle soyuldu. İlk olay Seyhan ilçesindeki Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. Yakalanmamak için M.Ç'ye ait 01 UM 195 plakalı otomobilin plakasını çalıp kendi otomobillerine takan iki kişi, Yeşiloba Mahallesi'nde bir bankanın önünde beklemeye başladı. İki hırsız, bankadan 5 bin lira çeken M.Ü'yü takibe aldı. M.Ü. otomobilini park edip işi için bir mekana girince, aracın sağ camını kırarak torpidodaki parayı çaldı.

Şüpheliler, daha sonra Pınar Mahallesi'nde H.İ.Ç.'ye ait park halindeki 01 CFG 20 plakalı otomobilin plakasını çalıp kendi otomobillerine taktı, Yeşiloba Mahallesi'nde başka bir bankanın önünde E.Ç.'ye ait otomobilin camını kırıp 20 bin lira çaldı. Aynı yöntemle Onur Mahallesi'nde takip ettikleri Z.M.'nin 01 UM 191 plakalı otosunun camını kırarak 23 bin TL parayı çalmak isteyen şüpheliler, polis tarafından fark edildi. Şüpheliler, kovalamacayla yakalandı.

Emniyetteki sorgularının ardından 5 dosyadan adliyeye sevk edilen şüphelilerin Kırıkkale Grubu olarak adlandırılan çeteye bağlı oldukları, şehir şehir dolaşarak hırsızlık yaptıkları ve uzun süredir de Adana Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri tarafından takip edildiği belirtildi. Mahkemeye çıkarılan Alaattin Z. tutuklanırken suça sürüklenen çocuk M.Ü. ise ev hapsine çarptırıldı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title