Haberler

Germencik'te Peyzaj Tasarım Projesinde Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin birlikte gerçekleştirdiği peyzaj tasarım proje yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi'nin birlikte gerçekleştirdiği peyzaj tasarım proje yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesinin işbirliği ile hazırlamış oldukları proje sona ulaştı. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Yeni Mahalle Parkı Peyzaj Tasarım Projeleri" Germencik halkının beğenisine sunuldu. 25 proje arasında en iyi üç proje halk tarafından seçildi ve beğenilen projelerin ödülleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın tarafından sahiplerine takdim edildi.

Projede dereceye giren Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencilerinden; 1. Sefer Çon, 2. Tuğba Coşkun ve 3. Aleyna Güven oldu. Gerçekleştirdiği projelerle Germencik'in çehresine yeni bir imaj yaratan Ümmet Akın, aynı zamanda projeyi üniversite öğrencileriyle birlikte yürütüyor olması genç yeteneklerin önünü açmada oldukça duyarlı bir davranış oldu.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın; "'Germencik Kendi Parkını Kendi Seçiyor' sloganı ile yola çıktığımız, Belediyemiz ve Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu, halkımız beğenisine sunduğumuz 25 proje arasından en beğenilen 3 proje sahibi öğrencilerimize ödüllerini teslim ettik. Bu proje ile Üniversite ve Yerel yönetimlerin kendi aralarında gerçekleştirebilecekleri işbirliği ile kenti daha yaşanılabilir bir hale getirebilme adına gençlerimize de fırsat verme imkanı bulduk. Gerçekten bizim en büyük değerimiz insan unsurumuz. Tarihimize dönüp baktığımızda, güç alacağımız, geleceğe emin adımlarla yürümemizi sağlayacağımız ve bizlere örnek olacağını düşündüğümüz şahsiyetleri görebiliriz. Bu sebeple gençlerimiz sadece sınıflarında eğitim alarak değil, bir yola çıkarak, topluma hizmet etmek üzere gayret sarf ettiler. Genç ve yeni fikirlerle beraber sosyal yaşam alanlarımızı daha canlı tutmayı hedefliyoruz. Bunun içinde çalışmalarımıza ilk günden bu yana devam ediyoruz. Daha güzel bir Germencik için gerçekleştirdiğimiz projede bizlerin yanında olan Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi dekanımıza, Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi Germencik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title