Haberler

"Geri Kazanılabilir Materyallerden Oyuncak Yapma" Yarışması

Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesi'nin Katı Atıkları "Geri Kazanım" Projesi Çerçevesinde İlköğretim Öğrencileri Arasında Oyuncak Yapma Yarışması Düzenlenecek.

Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesi'nin katı atıkları "Geri Kazanım" projesi çerçevesinde ilköğretim öğrencileri arasında oyuncak yapma yarışması düzenlenecek.

Belediye ile Anadolu Gelişim Derneği, Odunpazarı bölgesinde yer alan tüm ilköğretim okullarında organize edilecek "Geri Kazanılabilir Materyallerden Oyuncak Yapma" yarışması için işbirliği yaptı. Yarışma ile evsel katı atıkların yalnızca çöp olarak değil, değer taşıyan bir materyal olarak görülebilmesinin ve bunların tüketiminde yeni alışkanlıklar kazandırılarak, çocukların üretkenliklerinin ortaya çıkarılmasının hedeflendiğini açıklayan belediye yetkilileri, yarışmaya katılımın 14 Nisan'da sona ereceğini bildirdi.

Yetkililer, çocukların 3 boyutlu olarak tasarlayacakları oyuncaklarını okul idarelerine teslim edeceklerini, ilk üçe girecek yarışmacılara bisiklet, ilk 20'ye girenlere ise jüri özel ödüllerinin verileceğini söyledi.

(OÖ) 21.03.2008 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title