Haberler

Gerets: "Terim'i ve Milli Oyuncuları Kutluyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Yunanistan ve Norveç Maçlarından 4 Puan Çıkaran (A) Milli Futbol Takımı Oyuncularını ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i Tebrik Etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Yunanistan ve Norveç maçlarından 4 puan çıkaran (A) Milli Futbol Takımı oyuncularını ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i tebrik etti.

Gerets, 4 puandan dolayı memnun olunması gerektiğini vurgulayarak, "Aslında Yunanistan'dan 1 puan alıp, Norveç'i yenmek hesaplanmıştı, ama tam tersi oldu. Önemli olan 2-0'dan geri dönmek ve mücadeleyi bırakmamaktı. Kaleci hataları söz konusu olsa da önemli olan hedeflenen puana ulaşmaktı. Bu puanlar altın değerinde. Meslektaşım Terim'i ve milli oyuncuları kutluyorum" dedi.

Erik Gerets, 1 Nisan Pazar günü Ankaragücü ile yapacakları lig maçına da değinerek, "Öncelikle milli takımlardaki tüm oyuncularımın sağlıklı bir şekilde dönmesine seviniyorum. Artık bu maça konsantre olacağız. Tek hedefimiz 3 puan" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title