Haberler

Gerets İnönü'ye Geliyor

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Marsilya'nın Başına G.saray'ın Eski Hocası Geçti. Belçikalı Teknik Adam, "Türkiye'de Çalıştıktan Sonra Dünyanın Her Yerine Gidebilirsiniz" Dedi.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Marsilya’nın başına G.Saray’ın eski hocası geçti. Belçikalı teknik adam, "Türkiye’de çalıştıktan sonra dünyanın her yerine gidebilirsiniz" dedi.

BEŞİKTAŞ’ın Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki rakiplerinden Fransa’nın Olimpique Marsilya takımının yeni teknik direktörü, Galatasaray’ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets oldu. Fransız kulübünden yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ı 2-0 yendikleri maçta takımın başında olan Albert Emon’un görevine son verildiği bildirildi. Kulübün internet sitesinde, "Takım için yeni bir yol çizmemiz lazım" diyen Marsilya Başkanı Pape Diouf, "Eric Gerets bunun için aradığımız kişi olabilir" ifadesini kullandı.

Diouf’un açıklamasında Belçikalı teknik adamın kendi ülkesinin dışında, Hollanda, Almanya ve Türkiye’de kazandığı tecrübe ve kariyeri ile hedeflerini yakalamalarına yardımcı olacağı da vurgulandı. 2005-2006 sezonunun son gününde Fenerbahçe’nin önüne geçerek Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Gerets de "Marsilya benimle ilgilendiğinde hiç tereddüt etmeden tekliflerini kabul ettim. Türkiye’de çalıştıktan sonra dünyanın her yerine gidebilirsiniz" diye konuştu.

28 Kasım’da Türkiye’de

Fransa Ligi’nde aldığı kötü sonuçlarla 16. sırada bulunan Marsilya ile Beşiktaş arasında Şampiyonlar Ligi’nde yapılacak 2. maç 28 Kasım’da İnönü’de oynanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title