Haberler

Gerets: "Fenerbahçe'yi Sinirlendirmeye Başladık"

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Vestel Manisaspor Karşılaşmasında Aldıkları Sonuçla Lider Fenerbahçeyi Sinirlendirmeye Başladıklarını Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Vestel Manisaspor karşılaşmasında aldıkları sonuçla lider Fenerbahçeyi sinirlendirmeye başladıklarını söyledi.

Gerets, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, iki takımın da olumlu futbol oynaması nedeniyle, futbolun güzelliklerinin ortaya çıktığını söyledi.

Gerets, tam bekledikleri bir maç olduğunu söyleyerek, "İki taraf da olumlu futbol oynamayı seven ekipler. Böylece seyircilerin beğeneceği maç oldu. Sağdan ve soldan ataklar oldu. Futbolun güzellikleri sahaya yansıdı. Bugün daha iyi organize olmamız, neticenin bizim lehimize dönmesini sağladı" dedi.

Fenerbahçe ile aradaki puan farkının 4'e düşmesiyle ilgili de değerlendirme yapan Belçikalı teknik adam, ''Keşke 'biz 4 puan önde olsaydık' diye düşünüyoruz, ama gün geçtikçe daha iyi performans gösteriyoruz. Böylece rakibimizi de sinirlendirmeye başlıyoruz. Bu neticemiz şampiyonluk yarışında da heyecan yaratacaktır" diye konuştu.

Erik Gerets, neticeden dolayı çok memnun olduklarını vurgularken, ''4. golü bulduktan sonra varyete yapmaya başladık, bunu yapmamamız lazımdı, rakibi küçük düşürmemek bizim prensibimiz olmalı. Bu da daha fazla gol atmamızı engelledi'' diye konuştu.

''Bu maçta her şey mükemmeldi'' diye düşünmemek zorunda olduklarını dile getiren Gerets, yapılan hataları görmek zorunda olduklarını da kaydederek, ''Bu maçtan sonra bile önceki sezonki performansına ulaşmamış oyuncular var, bunun için çalışmalarımız devam edecek'' dedi.

Vestel Manisaspor karşısında düelloya girmek zorunda olduklarını belirten Gerets, ''Maçı kazanmalıydık, bu 3 puana ihtiyacımız vardı'' ifadesini kullandı.

Gerets, maçta 4 gol birden atan Ümit Karan'a da övgüler yağdırarak, ''Ümit, keşke bu gollerini bölseydi de ilerideki haftalarda da atsaydı. Sadece gol bulması değil, kendisi çok iyi mücadele verdi. Arkadaşlarına örnek oldu ve kaptanlık görevini çok iyi yerine getirdi'' dedi.

Gerets, Beşiktaş'ı da çok değerli bir rakip olarak gördüklerini söyledi.

Galatasaray, gelecek hafta Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın yapacağı idman ile başlayacak.

Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Necati'nin sol omzunda ikinci derece zorlanma olduğu belirlendi. Necati, hastanede yaptığı açıklamada, ''Geçen seneki aynı yer, yaklaşık 3 hafta sürecek gibi görünüyor'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title