Haberler

Gerets: "7 Puan Farkı Kapatıp Şampiyon Olacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Fenerbahçe ile Aralarındaki 7 Puan Farkı Kapatıp Yine Şampiyon Olacaklarını İddia Etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puan farkı kapatıp yine şampiyon olacaklarını iddia etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, takımının Antalya'da kamp yaptığı Concord Otelde, bir televizyon programının canlı yayınına katılarak, soruları yanıtladı.

Geçen yıl Fenerbahçe ile aralarında 4 puan fark olmasına rağmen şampiyon olduklarını hatırlatan Eric Gerets, "Şimdi aramızda 7 puan fark var. Aramızdaki farkı kapatıp yeniden şampiyon olmamamız için bir neden yok. Fenerbahçe ile aramızdaki 7 puan farkı kapatıp yine şampiyon olacağız" dedi.

Geçen yılki şampiyonluklarının asla mucize olmadığını savunan Gerets, bunun çalışmalarının karşılığı olarak tanrının verdiği bir ödül olduğunu ifade etti.

Sezon başında yönetimle oturup transfer politikasını gözden geçirdiklerini belirten Gerets, şunları söyledi:

"Sezon başında isteklerimizi verdik. Ancak maliyetten dolayı transferlerde sonuca varamadık. Elimizdekilerle yetinmek zorunda kaldık. Ezeli rakibimizin imkanlarıyla kıyaslama yapmak istemiyorum. Mali durumumuz iyi olsaydı kuşkusuz Şampiyonlar Ligi'ne devam etmiş olurduk. Takım içinde sorun yok. Ne Adnan Sezgin ne de Adnan Polat ile aramızda polemik kesinlikle yok."

Gerets; Özgürcan, Oğuz, Ferhat ve Aydın'ı Vestel Manisaspor'un istediğini ve bu gençlerden ikisini kiraya vereceklerini kaydetti.

Eleştiriler karşısında hiçbir zaman Galatasaray'ı bırakıp gitmeyi düşünmediğini kaydeden Gerets, "Galatasaray'da uzun yıllar kalmak istiyorum. Yıl sonu oturup konuşacağız. Bir yıllık daha opsiyonum var. Sözleşmenin devam edip etmeyeceği sezon sonu belli olacak" diye konuştu.

Hakan Şükür'ün takımda en güvendiği isimler arasında yer aldığını da ifade eden Gerets, "Ne kadar eleştirilse de en güvendiğim oyunculardan biridir. Kalıp kalmayacağı yıl sonu belli olur. Sezon sonu vereceğim rapora ve kendisinin düşüncesine göre gidip gitmemesi, kalıp kalmaması, futbolu bırakıp bırakmaması yıl sonu netleşir" dedi.

Eric Gerets, Fenerbahçe'nin Ali Sami Yen'de oynayacakları maçta şampiyonluk turu atmak istediği şeklindeki haberlerle ilgili görüşünün sorulması üzerine de, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar çalıştırdığım hiçbir kulüpte böylesine ezeli bir rekabet görmedim. İlk defa böylesine bir rekabeti Türkiye'de yaşıyorum. Bu güzelliğe leke sürülmemeli. Amacımız Ali Sami Yen'de oynayacağımız Fenerbahçe maçına kadar 7 puan farkı kapatıp, o maçta farkı açmaktır. Eğer o maça burun buruna başlarsak, hedefimiz bellidir. Şampiyonluk turu Fenerbahçe ile Ali Sami Yen'de oynayacağımız maça kalırsa, turu Fenerbahçe değil biz atarız."

Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili bu kulübe verilen cezaya da değinen Gerets, "Fenerbahçe'ye verilen cezayı eleştirmek haddime değil. Ancak Avrupa'da böyle bir hadise yaşanmış olsaydı verilecek cezalar ortadadır. Konuyu kamuoyuna bırakıyorum. Cezalar az olursa yapılanların önü kesilmez" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title