Haberler

Gercüş'te Bürokratik Kriz

Batman'ın Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, Kaymakam Tarkan Keskin İlçede Görev Yaptığı Sürece Toplantılara Katılmayacağını Söyledi.

Batman'ın Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, Kaymakam Tarkan Keskin ilçede görev yaptığı sürece toplantılara katılmayacağını söyledi.

Batman'ın Gercüş ilçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı arasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı polemiği büyüyor. Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, bir yıldır SYDV mütevelli heyeti toplantılarına katılmadığını belirterek, Kaymakamın yardımları inisiyatifi doğrultusunda yaptığını söyledi. Üner, bu yüzden toplantılara katılmadığını, Kaymakam Tarkan Keskin ilçede görev yaptığı sürece de toplantılara katılmayacağını söyledi.

Gerçüş Kaymakamı Tarkan Keskin ise, Belediye Başkanı Esat Üner'in olayları abarttığını belirterek, her hafta kendisini toplantıya davet etmelerine karşın Başkanın toplantılara iştirak etmediğini söyledi. Buna kendilerinin de bir anlam veremediğini anlatan Tarkan Keskin, SYDV mütevelli heyetinin kimlerden nasıl oluştuğu ve yasanın açık olduğunu sözlerine ekledi.

(MŞY-SK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title