Haberler

Georgina Rodriguez ile Birlikte Yaşayan Cristiano Ronaldo, Evlenmeyi Düşünmüyor

Güncelleme:

Juventus'un 33 yaşındaki yıldız ismi Cristiano Ronaldo, birlikte yaşadığı kız arkadaşı Georgina Rodriguez ile evliliği henüz düşünmediğini söyledi.

Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, La Gazetta dello Sport'a verdiği röportajda henüz evlenmeyi düşünmediğini belirtti.

Georgina Rodriguez ile Birlikte Yaşayan Cristiano Ronaldo, Evlenmeyi Düşünmüyor

"HENÜZ EVLİLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Kız arkadaşı Georgina Rodriguez ile birlikte aynı evi paylaşan Ronaldo, ''Magazinciler beni kilisede görünce hemen evlilik hazırlığında olduğumu söylediler. Ancak henüz evliliği düşünmüyorum. İleride ne zaman olur bilmiyorum ama şu an planlarım arasında evlilik yok.'' sözlerini kullandı.

Georgina Rodriguez ile Birlikte Yaşayan Cristiano Ronaldo, Evlenmeyi Düşünmüyor

''TANRI'DAN BİR ŞEY İSTEMİYORUM, HER ŞEYE SAHİBİM''

Her ay kiliseye gittiğini belirten Portekizli yıldız, ''Ben Katolik bir insanım ve her hafta kiliseye giderim. Tanrı'nın bana verdiklerine şükretmek için gidiyorum. Tanrı'dan bir şey istemiyorum. Zaten her şeye sahibim. Sadece ailemi ve arkadaşlarımı korumasını istiyorum.'' dedi.

Georgina Rodriguez ile Birlikte Yaşayan Cristiano Ronaldo, Evlenmeyi Düşünmüyor

RONALDO'NUN 4 ÇOCUĞU BULUNUYOR

Cristiano Ronaldo'nun 2'si erkek, 2'si kız olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor.

Georgina Rodriguez ile Birlikte Yaşayan Cristiano Ronaldo, Evlenmeyi Düşünmüyor

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (77)

DÜRBÜNLÜ:

Ronaldo , seni İslama davet ediyor ve o bacaklarını örtmeni , hanımının başını kapatmasını tavsiye ederim

26
16
yanıtYanıtla
uzaylı:

he he ısınmalarda şimdi pili bitince müslümanlığa geçer :))

yanıt1
yanıt0
vedat:

allah seni ıslah etsin işin gücün Gıybet dürbünlü

yanıt1
yanıt0
.....:

Memlekette akıllı kalmamış valla.

yanıt2
yanıt0
dürbünlü:

gel huzur islamda 15 çocukta yapabilir 10 kadınlada evlenebilirsin.

6
32
yanıtYanıtla
hacı:

biyerlerinizden element uydurup islama yakıştırma yapmayın imansız kitapsızlar

yanıt3
yanıt2
vatandaş:

işine bak dübürlü sansasyon yapma.

yanıt4
yanıt2
Kazım:

Hacı beye ve aynı düşünenler Başakşehirde islamcı gözüküp sakal bırakan ciplerden inmeyen zengin zürafa cemaatiniz aynı kafadakilerinizin bırakın iki kadını 3 er dörder eşleri var ve bunlarla imam nikahı kılıfı uydurup yaşıyolar. Kadınlarda çarşaflı kapalı ciplerden inmiyolar. gerçek islam dediğiniz siz ve aynı kafadakilerin hepsi bunu bizzat islama uydurmuyormusunuz. Adam haklı.

yanıt4
yanıt2
tades:

filistine çoğu müslüman lar dan fazla yardım yapan israilli futbolcunun elini sıkmayan örnek bir insan

35
1
yanıtYanıtla
tttyo:

bu kızın bir türk olduğunu düşündün mü, dırdırından mecbur kalır evlenirdi, biz neyiz şimdi, çocukta var, niye evlenmiyoruz, bak babam böyle olmaz diyor, bu işin adını koyun diyor, annem çok kızıyor, en son mecbur kalır evlenirdi

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title