Haberler

George Clooney'e Benzeyince, Menajeri Sakallarını Kestirdi

Güncelleme:

Sevende Suç, Günahkar ve Satılık Aşklar Kolay Başlar isimli pop-fantazi tarzında 3 ayrı albüme imza atan Erbey, 2014'ün son çeyreğinde piyasaya çıkacak olan yeni albümünde kullanacağı kapak resmi için stüdyoya girdi.

Pera Güzel Sanatlar Akademisi Opera Şan Bölümü mezunu olan Murat Erbey, 4. albümünün kapak resmi için uzattığı sakallarıyla Amerikalı ünlü aktör George Clooney'e benzeyince, menajeri Paşa Büyük fotoğraf çekimi esnasında stüdyoda sanatçının sakallarını kestirdi.

İlk çekimlerin ardından Erbey'in Amerikalı aktör George Clooney'e olan benzerliğini fark eden menajeri, önce çekim açısını değiştirdi, olumlu sonuç alamayınca sanatçının sakallarını kestirdi.

Yüksek Bariton sese sahip olan Opera Şan Bölümü mezunu Murat Erbey yeni albümünde, hayranlarının kalbini kendine has yorumladığı türkülerle fethetmeyi planlıyor. Albümün ardından yoğun tempoda, konser, festival organizasyonlarına ağırlık vereceklerinin altını çizen sanatçının menajeri Paşa Büyük, 4. albümde bir büyük sürprizin daha olacağını, ancak o güne kadar saklı kalacağını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

George Clooney Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title