Haberler

    Genk'ten Çok Tartışılacak Karar

    Siyah Beyazlı kulübün ceza alma tehlikesine karşın Genk Kulübü, sadece Belçika pasaportlu Beşiktaş taraftarlarına özel, Lumina Arena’da tribün oluşturacak. Siyah-beyazlılar, bir kale arkasında geniş bir desteğe sahip olacak.

    Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

    Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Belçika'nın Genk ekibi, deplasman taraftarıyla ilgili ilginç bir karar aldı. Türkiye'den gidecek Beşiktaş taraftarına bilet satmama ve bu siyah-beyazlı taraftarlar için özel bir deplasman taraftarı bölümü oluşturmama kararı aldı. Fakat stadın bir bölümünde Belçikalı Beşiktaş taraftarları için özel bir bölüm oluşturulacak.

    Türkiye pasaportuna bilet yok

    Ancak sadece bu şekilde bir uygulamanın ev sahibi ekip tribünlerinde karışıklık doğuracağı, konuk ekip taraftarlarının bu bölümden bilet alarak maça bir şekilde gireceklerinden yola çıkarak bunun çözüm olmayacağı ortaya kondu. Güvenlik güçleri ve kentteki Türk sivil toplum örgütleriyle toplantılar yapılarak, farklı bir çözüm üretildi.

    Kale arkasında büyük tribün

    Buna göre stadın bir bölümünde Belçikalı Beşiktaşlı taraftarlar için özel bir bölüm oluşturulacak.  AA, BB, CC, DD ve CL3-4 bölümleri Belçikalı Beşiktaşlı taraftarlara tahsis edilecek. Bu bölümlerin hemen yanlarındaki ABCDE ve EE bölümleri güvenlik için boş bırakılacak. Daha önce bu bölümlerden biletli Genk taraftartarlarının başka bölüme alındıkları, kulüp tarafından kendilerine tebliğ edildi.

    Ertelemeli men kararı yürürlükte

    Genk Kulübü'nün kendi stadyumunda Beşiktaşlılar için oluşturacağı özel bölüm akıllara Lyon-Beşiktaş maçı ve sonrasında UEFA'nın aldığı kararı getirdi. Fransa'daki maçta çıkan saha olayları nedeniyle Avrupa'dan ertelemeli men kararı bulunan siyah-beyazlı taraftarların, Belçika'daki karşılaşmada son derece dikkatli olmaları gerekecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Belçika Genk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title