Haberler

Geniş Haber) - Emniyet Genel Müdürü Altınok: 275 Bin Personelimiz Görev Başında Olacak

EMNİYET Genel Müdürü Selami Altınok, "81 vilayetimizde bütün emniyet görevlilerimiz, izinde olmaksızın, o gece 24 saat görev başında olacaklar.

EMNİYET Genel Müdürü Selami Altınok, "81 vilayetimizde bütün emniyet görevlilerimiz, izinde olmaksızın, o gece 24 saat görev başında olacaklar. 275 bin personelimiz görev başında olacak"   dedi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Asayiş Daire Başkanı Mehmet Murat Ulucan ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte "Gezelim Görelim- Tarihimizi Öğrenelim" projesi kapsamında Batman'dan gelen 50 çocuk ile bir araya geldi. Selami Altınok, program sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"275 BİN PERSONELİMİZ GÖREV BAŞINDA OLACAK"

Altınok, yılbaşında Türkiye genelinde ne gibi tedbirler alındığının sorulması üzerine şunları kaydetti:

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yeni yıla girebilmeleri adına İçişleri Bakanımızın talimatları ve önderliği doğrultusunda Emniyet Genel Müdürlüğü olarak tedbirlerimizi aldık. Özelde İstanbul, Ankara, İzmir ve büyük şehirlerimiz olmak üzere 81 vilayetimizde bütün emniyet görevlilerimiz izinde olmaksızın o gece 24 saat görev başında olacaklardır. 275 bin personelimiz görev başında olacak. Bizler de Ankara'da genel müdürlükte oluşturduğumuz kriz merkezinde akşam saat 5'ten ertesi gün saat 8'e kadar, Türkiye'de yaşananları, herhangi bir problem yaşanmaması, vatandaşlarımızın huzur ve sükununa sıkıntı verebilecek herhangi bir olay olmaması adına takip edeceğiz. Orada kameralarla 81 vilayeti izleme şansımız var. Yaşanan olaylara anında müdahale edebilmek ve herhangi bir olay yaşanmaması adına da bütün tedbirleri aldık.

"ART NİYETLİ BİRİLERİNİN VATANDAŞLARIMIZIN YENİ YILINI ZEHİR ETMEMESİ ADINA HER ŞEYİMİZİ VERİYORUZ"

Altınok, "İstanbul özelinde Valilik gerekli açıklamayı yaptı. 37 bin personelimizin tamamı görev başında olacak. Türkiye genelinde de 275 emniyet personeli başta ben olmak üzere bütün mesai arkadaşlarım, vatandaşlarımız herhangi bir sıkıntı yaşamasın diye, art niyetli birilerinin vatandaşlarımızın yeni yılını zehir etmemesi adına her şeyimizi veriyoruz. Bütün tedbirleri aldık. Vatandaşlarımız müsterih bir şekilde yeni yıla girebilirler. Yeni yıllarını ben şimdiden tebrik ediyorum. Acısız, sıkıntısız, problemsiz ve daha güzel bir 2018'in milletimiz ve insanlık için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TAKSİM MEYDANI

Selami Altınok, Taksim Meydanı'nda bir kutlama yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine ise, "Benim bire bir sorumluk alanım değil. İstanbul Valimiz karar verir. Ama zannediyorum arkadaşlarımız karar verirken de valiliğimiz, emniyetimiz her türlü olasılığı, her türlü ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Vatandaşlarımızın bu manada bir sıkıntı yaşamaması adına nasıl bir tedbir lazım geliyorsa onu yapıyorlar. Açıklamalar yapıldı zaten, onun üzerine bir açıklama yapmamın çok doğru olduğunu düşünmüyorum" şekliden yanıt verdi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok Mehmet Murat İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title