Haberler

Genesis İlaç’ta Yeni Atamalar

2004 Yılında Başlayan ve Hızla Büyümeye Devam Eden Genesis İlaç'ta 4 Yeni Atama Gerçekleşti.

Genesis İlaç İş Geliştirme, Medikal ve Kamu Kurumları ile İlişkilerden Sorumlu Müdürlüğe Dr. M. Oktay Demircioğlu getirildi. 20 yılı aşkın süredir ilaç, sağlık ve sigorta sektöründe yöneticilik görevlerinde bulunan Demircioğlu, Galatasaray Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi'nde MBA programı aldı. İlaç sektöründe yurtiçi ve yurtdışında medikal ve pazarlama departmanlarında farklı görevlerde bulunan ve bu süreçte iki kitap hazırlayan Dr. Demircioğlu evli ve bir kız çocuk babası.

Genesis İlaç'ta yeni açılan Bursa Bölge Yöneticiliğine ise Cem Sever getirildi. 1995 yılında Abdi İbrahim İlaç'ta göreve başlayan Sever, 2001 yılında Genesis İlaç'ta Bölge Yöneticisi olarak kariyerine devam etti. Sırasıyla İstanbul Bölge Yöneticiliği, Marmara Bölge Yöneticiliği, Onkoloji Birimi Satış Yöneticiliği ve Karadeniz Bölge Yöneticiliği yapan ve son olarak Bursa Bölge Yöneticiliğine atanan Cem Sever evli ve bir çocuk babası.

Karadeniz Bölge Yöneticiliğine atanan Faik Murat Demirbay ise sektöre 1990 yılında Uçkan Medikal'de başladı. Bayer İlaç'ta 10 yıl başarılı bir çalışma dönemi geçiren Demirbay, 2003-2005 yılları arasında iki yıl moda sektöründe üst düzey yöneticilik yaptı. 2005 yılında Genesis İlaç'ta Konya Tanıtım Sorumlusu olarak sektöre yeniden başlayan ve 2007 yılında Konya Bölge Yöneticiliğine atanan Demirbay, son olarak yeni açılan Karadeniz Bölge Yöneticiliği görevine getirildi.

İlaç sektörüne 1998 yılında Adeka İlaç'ta başlayan Mehmet Çetin İpek ise İzmir Bölge Yöneticisi görevine atandı. Adeka İlaç'tan sonra sırasıyla Er-kim İlaç, Drogsan ve IBSA İlaç'ta Bölge Yöneticilikleri yapan Ege Üniversitesi Biyoloji bölümü mezunu İpek, evli ve bir çocuk babası.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title