Haberler

Generali Sigorta'dan Sigortacılık İşlemlerine Binlerce Puan Hediye

Güncelleme:

Generali Sigorta, bir ilke daha imza atarak sigorta güvencesini müşterilerine avantajlı bir deneyim ile sunmak üzere Generali Fırsatlar Kulübü'nü hayata geçirdi.

Müşterilerinin hayatını korumayı ve değer katmayı misyon edinen Generali Sigorta, sigortacılık çözümlerini müşterisi olsun olmasın herkes için fırsata dönüştürmek için Generali Fırsatlar Kulübü'ne üyelerini kabul etmeye başladı. Üyeliğin zorunlu olmadığı Generali Fırsatlar Kulübü'nde, Generali Sigorta müşterisi olmaksızın sadece direkt satış kanalları üzerinden herhangi bir sigorta ürünü için teklif almış olmak dahi puan kazandırırken, sigorta ürünü satın alan müşterileri ise binlerce puan kazanarak çeşitli hediye ve özel hediye çeklerine sahip olabiliyor. Generali müşterisi olmayan kişiler herhangi bir sigorta ürünü için aldıkları ilk teklif sonrası anında 75 Hoşgeldin Puanı topluyor.

Generali Fırsatlar Kulübü Üyeleri'nden En Yüksek Müşteri Memnuniyeti

Geçtiğimiz haftalarda üyelerine ilk puanlarını dağıtmaya başlayan Generali Fırsatlar Kulübü, yapılan memnuniyet anketinde 10 üzerinden 8,7 puan alarak sigorta sektöründe % 85 oranında müşteri memnuniyeti sağlayan ilk ve tek özel Kulüp oldu. Kasko'dan Ferdi Kaza'ya, Ev Sigortası'ndan Dask'a kadar Generali Sigorta'nın sunduğu tüm sigorta ürünleri için generali.com.tr ve Kişisel Sigorta Danışmanlığı Hattı üzerinden aldıkları ilk teklif ya da alınan her poliçe için müşterilerinin yıl boyunca puan biriktirebileceği Generali Fırsatlar Kulübü'nde kasko ürünleri binlerce ekstra puan kazandıracak.

Generali olarak müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten Generali Sigorta Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric "Önceliğimiz müşterimiz olan olmayan herkes için sigortacılık işlemlerinde yalın ve akıllı sigortacılık çözümleri yaratmak. Bu öncelik sektöre yön veren, inovasyonda öncü ve müşteri odaklı yaklaşımımızla bir araya gelince ortaya Generali Fırsatlar Kulübü çıktı. Herkesin yararlanabileceği Fırsatlar Kulübü'müzde önümüzdeki dönemde sigortalılarımızı mutlu edecek güzel fırsatlar olacak." dedi.

500 farklı hediyenin verildiği Kulüpte üyeler topladıkları puanlarla, Boyner, Migros IKEA, Arçelik, Tefal, Philips, Arzum, Mudo, Calvin Klein, Varsace, Samsonite, Jolly Tur ve Microsoft gibi prestijli markalardan ya hediye çeki kazanabilecek ya da bu markaların ürünlerine direkt olarak sahip olabilecek. Generali.com.tr veya Sigorta Danışmanlığı Hattı 0850 555 55 55 üzerinden teklif ya da sigorta ürünü satın alan üyelerin en çok tercih ettiği hediye çeki ve elektronik eşyaların yanı sıra futbol tutkunları için de 4 büyük kulübün forması Generali Fırsatlar Kulübü'nde verilen hediyeler arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title