Haberler

General Mobile'ın İkinci Android'lisi

Ülkemizde Satışa Sunulan İlk Android İşletim Sistemine Sahip Akıllı Telefon Sıfatının Sahibi General Mobile, Dstl1 Modelinin Ardından İkinci Android'li İçin Çalışmalarını Hızlandırdı.

General Mobile, Android Pastasından Daha Büyük Pay Almayı Kafasına Koymuş Olacak Ki, Yeni Bir Android'li İçin Çalışmalarını Hızlandırdı. Önümüzdeki Ay İçersinde Tasarımın, Detaylı Resimlerin ve Teknik Donanımın Basınla Paylaşılacağı da Gelen Duyumlar Arasında.

Her Ne Kadar Cihaz Üzerinde Çalışmalar Devam Etse de, Ürüne Dair Teknik Detaylar Kısmen Şekillenmiş Durumda. General Mobile'ın Bu Yeni Akıllı Telefonunun Hiç Şüphe Yok Ki En Çok Heyecan Uyandıran Yanı, Android 2.0'ı Kullanacak Olması. En Güncel Android Versiyonu Olan Bu Sürümün Üzerinde Çalışacağı İşlemci İse Marvell'in Pxa935 Model Numaralı 624 Mhz'lık İşlemcisi. Bu İşlemci 128mb Ddr Ram ve 256 MB Rom ile Desteklenmiş. Ayrıca Microsd Kartlar ile 16gb'a Kadar Kullanıcı Belleğini Yükseltmek de Mümkün.


Resimde Ye Alan Model General Mobile'ın İlk Android'lisi Dstl1

Önceki Dstl1'in Aksine Oldukça Güçlü Donanımsal Özelliklere Sahip Olacak Olan Cihaz, Hsdpa Şebekeleri Üzerinden 3.6 Mbps Hıza Erişebiliyor. Bunun Yanısıra Önceki Versiyonda Olduğu Gibi, 5 Megapiksellik Otomatik Odaklama Özellikli Kamerada, Sony İmzası Bulunuyor. Ayrıca 3.2 İnç Kapasitif Dokunmatik Ekran, 320 X 480 Piksel Çözünürlük Üretiyor ve Multi-touch Özelliğini Destekliyor.

General Mobile'ın Bu Yeni Cihazında Olması Beklenen Diğer Özellikler İse Şu Şekilde:


- Üretici Tarafından Baştan Aşağı Yenilenen Bir Android Market Yazılımı,


- 3d Animasyonlarla Zenginleştirilmiş Grafiksel Kullanıcı Arayüzü,


- Bluetooth 2.0


- Wifi 802.11b/g


- Gps ve Pusula Özelliği


- Fm Radyo


- Blackberry'den Bildiğimiz Trackball Kontrolü


- 1500mah Batarya


- ve Elbette Ki Çift Sim Kartın Aynı Anda Akitf Olabilmesi

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title