Haberler

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'a Başsağlığı Mesajları

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Baykal, Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Us ile Jandarma Er Ali Kadıoğlu'nun Şehit Olması Nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a Başsağlığı Mesajı Gönderdiler.

-Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Baykal, Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Us ile Jandarma Er Ali Kadıoğlu'nun şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a başsağlığı mesajı gönderdiler.

ANKARA (ANKA) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Us ile Jandarma Er Ali Kadıoğlu'nun şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a başsağlığı mesajı gönderdiler.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, mesajında olaydan duyduğu üzüntüyü belirtti ve şehitlerin ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da mesajında şöyle dedi.

"Bitlis'te terör örgütleri mensupları tarafından yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu, bir uzman çavuşumuz ile bir erimizin şehit olmasından dolayı derin üzüntü duydum. Acımız ne kadar büyük olsa da, kahraman güvenlik kuvvetlerimiz, milletimizin yüksek vatan sevgisinden aldığı güçle bölücü terörün üstesinden mutlaka gelecektir. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına şahsınızda başsağlığı diliyorum"

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da gönderdiği mesajda "güvenlik güçlerimizin canları ve kanları pahasına büyük bir kararlılıkla sürdürdüğü terörle mücadele devam ederken ve terör örgütüne büyük darbeler indirilirken Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü korumak için şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Us ve Jandarma Ali Kadıoğlu'na rahmet, şahsınızda aileleriyle TSK'ya başsağlığı dilerim" dedi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

title