Haberler

Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın Selanik Temasları

Yunan Basını; Balkan Ülkeleri Genelkurmay Başkanları Toplantısına Katılmak ve Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere Selanik'e Gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın, "Ege'de Uçakların Silahsız Uçmasına Hazır Olduklarını" Söylediğini Duyurdu.

Yunan basını; Balkan ülkeleri genelkurmay başkanları toplantısına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Selanik'e gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın, "Ege'de uçakların silahsız uçmasına hazır olduklarını" söylediğini duyurdu.

Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, Balkan ülkeleri genelkurmay başkanlarının toplantısı öncesinde, genelkurmay başkanlarının biraraya gelişlerini kutlamak üzere düzenlenen kokteyle katıldı. Yunanistan'ın Selanik kentinde bulunan Hamodrakas Restoran'da gerçekleşen kokteylin başlangıcında, Yunanistan Genelkurmay Başkanı Oramiral Panagiotis Chinofotis ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt kısa bir görüşme yaptı. Yunanistan televizyon kanalları, görüşmede Büyükanıt'ın Chinofotis'a, "Biz Ege'de uçakların silahsız uçmasına hazırız. Siz de hazırsanız, geçmişteki tatsızlıkları göz önünde bulundurarak, böyle bir adımı atalım" dediğini ileri sürdü.

(ES OYK OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title