Haberler

Genelkurmay: '10 Terörist Etkisiz Hale Getirilmiştir'

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak İli Bestler-dereler Bölgesinde Üç Gün Önce Pkk/kongra-gel Terör Örgütüne Karşı Başlatılan Operasyonda, 12 Mart 2008 Tarihinde Teröristlerle Sıcak Temas Sağlandığını ve Aralıklarla Devam Eden Çatışmalar Sonucunda, Bugün İtibariyle Birisi Kadın Olmak Üzere 10 Teröristin Silahları ile Birlikte Etkisiz Hale Getirildiğini Bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak ili Bestler-Dereler bölgesinde üç gün önce PKK/Kongra-Gel terör örgütüne karşı başlatılan operasyonda, 12 Mart 2008 tarihinde teröristlerle sıcak temas sağlandığını ve aralıklarla devam eden çatışmalar sonucunda, bugün itibariyle birisi kadın olmak üzere 10 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgi notunda şunlar kaydedildi:

''Teröristlerle birlikte önemli miktarda tuzaklanmış el bombası, patlayıcı madde, yiyecek, giyecek ve çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla; bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara, her türlü iklim ve arazi şartlarında kararlılıkla devam edilmektedir.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title