Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Muğla Milletvekili adayları Hasan Özyer, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan, Menteşe ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili adayları Hasan Özyer, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan, Menteşe ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ve milletvekili adayları Hasan Özyer, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan, Gazeller Mahallesi'nde muhtarlarla buluştu.

Gazeller ve çevre köylerden 17 muhtarın yer aldığı  toplantıda konuşan Özyer, Muğla'ya en iyi hizmeti sunmayı amaçladıkların söyledi.

Partili partisiz herkese hizmet getirmek için çalışma yürüttüklerini belirten Özyer, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımız gerçekten çok önemli. Ben daha önceki tecrübelerimden de biliyorum. Muhtar istedikten sonra mahallesinde istediği partiyi birinci çıkarabilir. Bize hangi partiden olursanız olun destek verin. Çünkü Muğla'da  birinci parti olarak çıkarsak, gücümüzü artırırız. Muğla'mıza daha iyi destek veririz."

Muhtarlar ile toplantının ardından milletvekili adayları, mahallenin en yaşlısı olan 80 yaşındaki Güllü Çardak'ı evinde ziyaret etti.

Ziyarette Çardak'ın Anneler Günü'nü kutlayarak hediye veren adaylar, bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Özyer Elvan Göçer Ak Parti Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title