Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına yaptı.

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına yaptı.

Kışla, milletvekilliği süresince AK Parti Artvin İl Teşkilatıyla uyumlu bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Kime görev verilirse verilsin herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapmanın çabası içinde olacağını belirten Kışla, şunları söyledi.

"Göreceksiniz önümüzdeki dönemde inşallah çok daha güzel işler yapacağız. Arkadaşlarla birlikte siyaset yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum bugün de tekrar aday adaylık müracaatımızı yapıyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır.  Özveriyle demokrasi olgunluğu bilen insanlarız. 'AK Parti demek bir farklılık demek' diyorum, herkese teşekkür ediyorum. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, herkese hayırlı olmasını diyorum."

İl Başkanı Erkan Balta, İsrafil Kışla ile teşkilat olarak 4 yıl çalışma fırsatı bulduklarını ifade ederek bu süreçte Kışla'nın Artvin'e çok şeyler kazandırdığını söyledi.

Balta, "Bugün AK Parti Milletvekilliği aday adaylığının son günü ve Artvin Milletvekilimiz  İsrafil Kışla yeniden milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu Artvin İl Başkanlığımıza yapıyor. Adaylığının milletimize, Artvin'imize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kışla, adaylık başvuru dosyasını il başkanlığına sundu.

Kaynak: AA / Yerel

İsrafil Kışla Ak Parti Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title