Haberler

Genel Seçimlere Doğru

CHP Adana Milletvekili Adayı Murat Öztanrıöver'in seçim bürosunun açıldığı bildirildi.

CHP Adana Milletvekili Adayı Murat Öztanrıöver'in seçim bürosunun açıldığı bildirildi.

Öztanrıöver'in seçim bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Öztanrıöver, seçim bürolarının ilkini Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde açtı.

Açılışa CHP İl Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekilleri Faruk Loğoğlu, Zeynep Canan Billor, Hüseyin Keser ve Doğa Çiğdemoğlu'nun yanı sıra CHP il, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, Borsa Lisesi Mezunlar Derneği yönetici ve üyeleri, STK üyeleri, Girit Mübadilleri Derneği ve üyeleri, çiftçiler, Mithatpaşa Mahalle sakinleri ve partililer katıldı.

CHP İl Başkanı Zeydan Karalar, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'de gülen yüzler, gülen gençler, gülen anneler istediklerini belirterek, "Biz iktidar olduğumuzda çocuklarınızın üniversite harç paralarını bizler yatıracağız. Üniversite gençleri okurken askerlik yapabilecekler. Askerlik gençlerimizin önünde engeldir. Kemal Kılıçdaroğlu bu sorunu çözecektir. Bedelli askerlikle 1. 5 milyon gence, bedelli askerlik yaptıracağız. Parası olandan para alacağız, parası olmayandan para almayacağız. Bedelli askerlikten gelecek o parayla öğrenci yurdu yapacağız" ifadelerini kullandı.

CHP Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu ise 12 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği bakımından çok önemli bir tarih olduğunu belirterek, seçimlerin bir iktidar seçimi değil, Türkiye'nin kaderinin belirleneceği, çocuklarımızın geleceğinin belirleneceği bir seçim olduğunu bildirdi.

Murat Öztanrıöver ise son derece yoğun çalıştıklarını belirterek, partilerinin bu sefer iktidar olacağını savundu.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title