Haberler

Genel Seçimlere Doğru

"Bu seçim çok farklı bir seçimdir ve öyle olacaktır" dedi.

MHP Ordu Milletvekili adayı İsmail Faruk Aksu,

"Bu seçim çok farklı bir seçimdir ve öyle olacaktır" dedi.

Aksu, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Aydın Gürdal ve bazı partililerle birlikte Ordu Ulubeyliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Cemal Can tarafından karşılanan Aksu ve beraberindekiler daha sonra dernek binasında vatandaşlarla buluştular. Burada konuşan Aksu, seçimlere bir ay gibi kısa süre kaldığını ve kendisiyle birlikte diğer adayların seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Türkiye'de bir iktidar değişikliğinin artık şart olduğunu ifade eden Aksu, şunları söyledi:

"Çiftçi mağdur edilmiştir, sokakta ki vatandaş işsiz bırakılmıştır. Türkiye'de fabrikalar durmuş. İşte bu sebepten dolayı biz bu iktidarın değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Sokaktaki vatandaşta aynı şekilde bizim düşündüğümüzü düşünmekte. Bu seçim diğer yıllardaki olduğu gibi öyle bir seçim değildir. Bu seçim çok farklı bir seçimdir ve öyle olacaktır. Bu seçim adeta Türkiye'nin kaderi niteliğindedir. Vatandaşlarımız 12 Haziran'da bunların hepsini göz önünde bulundurarak kararını vermelidir. "

MHP'nin 'Hilal Kart' projesine de değinen Aksu, "İktidara gelmemiz durumda

'Hilal Kart' yoksul vatandaşlarımıza dağıtılacak. Sonra bu karta para yükletilip vatandaşımız istediği yerden istediğini alabilecek. Yine biz iktidara geldiğimiz de mevcut yardımların hiç biri kesilmeyecek, aksine bu yardımlara daha fazlasını ekleyeceğiz" dedi.

- ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title