Haberler

Genel Seçimlere Doğru

Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Konya Milletvekili adayları Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Hüyük'te esnaf ziyaretlerinde bulundu ve destek istedi.

Akış, seçim sürecinde Beyşehir, Derebucak, Hüyük ve Derbent ilçelerinde tüm belde ve köyleri ziyaret etmeye çalışacaklarını belirterek, hizmet için bu yola çıktıklarını söyledi.

AK Parti'nin 12 Haziran'dan güçlü bir şekilde çıkacağını iddia eden Samancı da AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerle ülkenin istikrarlı bir ülke konumuna geldiğini savundu.

Bozkır'da belde ve köyleri ziyaret eden AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları Mustafa Kabakcı ile Harun Tüfekçi, Gembos Derivasyon Tüneli'nde de incelemelerde bulundu.

"Millete efendi değil, hizmetkar olacağız" diyen Kabakcı, "Sandıktan ne çıkacağını şu anda hiç kimse tahmin edemez. Ama milletimiz Sayın Başbakanımıza güveniyor" dedi.

AK Parti Hükümeti'nin sağlık ve sosyal alanlarında başarılı çalışmalar yaptığını dile getiren Tüfekçi, AK Parti'nin ustalık döneminde olduğunu ve büyük düşündüğünü dile getirdi.

Tüfekçi, ayrıca Seydişehir'e bağlı, Kozlu, Karacaören, Saraycık, Ufacık ve Bükçe köylerini ziyaret ederek, seçmenden destek istedi.

MHP Konya milletvekili adayı Faruk Sonkaya da Karapınar'da gazetecilere yaptığı açıklamada, 31 ilçe gezisini tamamladıklarını ve iktidara bir adım daha yaklaştıklarını iddia etti.

Halkın AK Parti iktidarında canından bezdiğini iddia eden Sonkaya,

"Çiftçiler adeta yok olma tehlikesi yaşamaktadır. Bin bir güçlükle ele ettikleri ürünleri değerine satamıyor. Çiftçimiz bunun hesabını 12 Haziranda sandıkta soracaktır" diye konuştu.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title