Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, seçim çalışmalarını Arguvan ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, seçim çalışmalarını Arguvan ilçesinde sürdürdü.

Yaşar, Çakır ve Kahtalı, Bozburun ve Yazıbaşı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, destek istedi.

Yazıbaşı Mahallesi'nde konuşan Yaşar, 1 Kasım'da milletin önemli bir tercih yapacağını belirterek, Türkiye'nin istikrarlı bir hükümete ihtiyacını olduğunu söyledi. Bunun için de AK Parti'nin yeniden tek başına iş başına gelmesi gerektiğini kaydeden Yaşar, milletin 1 Kasım'da AK Parti'yi doğduran iktidara getireceğine inandığını belirtti.

Yaşar, şöyle devam etti:

"Türkiye'de milletin önünü kesen tüm vesayet odaklarını kaldırdık. Milletin önüne koyulan bütün engelleri kaldırdık. Bu ülkeyi güçlü bir demokrasiye, kuvvetli bir ekonomiye ve itibarlı bir dış politikaya kavuşturduk. Bunun hepsinin sahibi, hepsini gerçekleştiren sizlersiniz."

Partisinin hedeflerine dikkati çeken Yaşar, "Allah nasip ederse ülkemize çağ atlatacağız. Bu mesele Türkiye'nin büyümesi meselesi. Bu mesele Türkiye'nin geleceği meselesi, vatanseverlik meselesi Türkiye ne zaman kalkındıysa diş güçler ve iç  odaklar, engel olmuşlardır. Yine aynı senaryoyla karşı karşıyayız" diye konuştu.

Ahmet Çakır da belediye olarak Malatya'nın daha modern bir şehircilik yapısına kavuşması için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.

Bölgede örnek bir belediye olduklarını kaydeden Çakır, "Malatya'ya en güzel hizmeti vermek için çabalıyoruz. Malatya'nın günden güne büyüdüğünü ve güzelleştiğini her kesimden duymak bizi sevindiriyor. Halk, razı edilmeden, memnun edilmeden bir makama gelinmez. Bizim için halkın rızası, memnuniyeti lazım. Milletimize hizmet etmek için yola çıktık" dedi.

"Projeleri bir bir hayata geçiriyoruz"

Çakır, büyükşehirle birlikte yapılanma sürecini iyi değerlendirdiklerini dile getirerek, planlı bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Sorunları yerinde tespit edip, projeler ürettiklerini kaydeden Çakır, "Şimdi bunları bir bir hayata geçiriyoruz. İlçelerimizde kurduğumuz taş ocakları ve asfalt tesisleri de bu projelerimizin en önemli ayağını oluşturuyor. Bu tesislerden üreteceğimiz kaliteli ve ucuz malzemeler sayesinde yapacağımız yollarla Malatya'nın her ilçesinde ulaşım daha da kolaylaşacak. Şu anda altyapı malzemesi için ilçelerde kuracağımız 16 taş ocağının 10'unu hizmete aldık. Her bölgeye asfalt ihtiyacı karşılayabilecek şekilde plent tesisi de kuracağız. Asfaltsız mahalle kalmayacak" diye konuştu.

Gezilere AK Parti İlçe Başkanı Kudret Kılıç da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Yaşar Ahmet Çakır Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title