Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili adayı Sabri Öztürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Giresun Milletvekili adayı Sabri Öztürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir merkezinde vatandaşla bir araya gelen Öztürk, 1 Kasım seçimi sonrası Türkiye'nin değişim ve dönüşüm hamlesini sürdürmek istediklerini söyledi.

Öztürk, Giresun halkının kendilerine gereken desteği vereceğine inandığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Ziyaretlerimiz esnasında halkımızdan görmüş olduğumuz heyecan ve enerji bizleri Giresun'a hizmet yolunda daha da motive etmektedir. Bizi bağrına basan bütün hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Derdinizle dertlenip, sorunlarınızı birlikte çözeceğiz. AK Parti geçtiğimiz süreçte olduğu gibi bundan sonra da icraatlarıyla Giresun'u hizmete doyuracak."

Seçimde belirledikleri hedefe ulaşmak için tüm teşkilatları ile gece gündüz çalıştıklarını belirten Öztürk, "Sayın Başbakanımız, 'yeni Türkiye' diyor ve daha güçlü, müreffeh, zengin, itibarlı ve demokrasi standartları daha yüksek bir Türkiye hedefi için gecesini gündüzüne katıyor. Biz de Giresun'umuza, ülkemize, milletimize daha çok hizmet için hemşehrilerimizle ilk günkü aşkla hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Sabri Öztürk Ak Parti Türkiye Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Farklı Bakış:

Aklı başında Demokrasiyi Özgürlüğü savunan bir kişinin AKP ile NE İŞİ OLABİLİR. Ben AKP den aday olanların ya ülkenin durumundan habersiz olduklarınından ya da CUMHURİYET DÜŞMENI OLDUKLARINDAN ŞÜPHELİYİM. Ve diyorum ki AKP dışında TÜRKİYEDE''Kİ HER PARTİYE OY VEREBİLİRİM.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title