Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP İzmir milletvekili adayı Senem Kılıç, Türkiye'de MHP dışındaki partilerin asli ve en önemli görevleri olan ülkenin birlik ve bütünlüğü konusunda gereken tavrı takınamadıklarını savundu.

MHP İzmir milletvekili adayı Senem Kılıç, Türkiye'de MHP dışındaki partilerin asli ve en önemli görevleri olan ülkenin birlik ve bütünlüğü konusunda gereken tavrı takınamadıklarını savundu.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kılıç, CHP'nin kendisine oy veren kitleleri yanlış politikalar ve söylemlerle hüsrana uğrattığını iddia ederek vatanını seven, ülkesinin bölünmez bütünlüğü ve üniter yapısı üzerine duyarlı olan vatandaşları MHP çatısı altında birleşmeye çağırdığını kaydetti.

Seçim çalışmalarına Konak ilçesinde devam eden MHP İzmir milletvekili adayı Selahattin Şahin ise vatandaşlarla bir araya gelerek partisinin seçim vaat ve projelerini anlattı.

Partisinin iktidarında çalışan ve işverenin huzurunun tesis edileceğini vurgulayan Şahin, "MHP iktidarında işgücünün niteliğinin yükseltildiği, iş sağlığı ve güvenlik şartlarının iyileştirildiği bir iş gücü piyasası oluşturacaktır. Başta kadın ve gençlerimiz olmak üzere tüm kesimlerimiz için nitelikli istihdam imkanları arttırılacak, çalışma şartları iyileşecek ve ücret-verimlilik ilişkisi güçlendirilecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Seçim çalışmalarını Aliağa, Dikili, Foça ve Çiğli'de sürdüren MHP İzmir milletvekili adayı Taşkın Işık, 1 Kasım'ın, Türkiye'nin AK Parti'den kurtuluş tarihi olacağını ifade etti.

CHP'nin HDP ile aynı yönde politika yapmasından seçmenin rahatsız olduğunu aktaran Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ülke meseleleri karşısındaki duruş ve çıkışları nedeniyle seçmenin karşısına çıkarken rahat olduklarını belirtti.

"Suriye tekrar yaşanabilir bir ülke olacak"

MHP İzmir milletvekili adayı Aslan Savaşan ise yaptığı açıklamada, 1 Kasım'dan sonra MHP iktidarında Suriye sorununun kısa bir sürede çözüleceğini vurgulayarak, bu konuda yanlış politikalar yürüten AK Parti'nin Suriye sorununu çözemeyeceğini kaydetti.

Savaşan açıklamasını şöyle sürdürdü:

"MHP iktidarı ile birlikte Suriye'de iç barışın tesisini sağlayacağız. Suriye tekrar yaşanabilir bir ülke olacak. Sınırımızın Suriye tarafında güvenli bölgeler oluşturup, Türkiye'deki Suriyeli kardeşlerimizi önce bu güvenli bölgelere sonra Suriye'de gerçek memleketlerine dönmelerini sağlayacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Suriye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title