Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bulancak ilçesinde vatandaşla bir araya gelen Tatlı, burada yaptığı konuşmada, AK Parti ile Türkiye'de ve Giresun'da başlayan değişim ve dönüşümün hızla sürdüğünü söyledi.

Toplumun tüm kesimini kapsayacak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini ifade eden Tatlı, "Dev projelerle birlikte, vatandaşımızın günlük hayatını ilgilendiren adımlar ve yeni projelere imza atacağız. Bu kapsamda, memurdan emekliye, öğretmenden öğrenciye kadar toplumumuzun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacağız. Ekonomik ve sosyal konular önceliklerimiz arasında olacak" dedi.

Tatlı, milletin verdiği emanete sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Milletimiz, ülkenin ekonomik, siyasi ve bölgesel istikrarı açısından kalkınma yolculuğuna devam etmesini net şekilde istiyor. İnşallah AK Parti olarak milletimize hizmet etmenin sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. Bu emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye, güçlü Giresun yürüyüşüne aynı şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Adem Tatlı Ak Parti Türkiye Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title