Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, seçim çalışmalarını sürdürdü.

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ağbaba, beraberinde CHP 2. sıra milletvekili adayı Erdem Aslanoğlu ve parti yöneticileriyle Cem Vakfı Malatya Şubesi ile Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı ziyaret etti.

Seçimlerden güçlü çıkabilmesi için desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirten Ağbaba, güçlü olmalarının mağdur edilmiş, dışlanmış herkesin güçlü olması anlamına geldiğini ifade etti.

Muharrem ayı matemini paylaşmak istediğini kaydeden Ağbaba, "Geçtiğimiz hafta tarihimizin en büyük katliamı yaşandı, 102 insanımızı kaybettik. Gençlik kollarımızın yarısından fazlasını kaybettik. Kolumuz kanadımız kırıldı. Ama ölen gençlerimizin anısını yaşatacağız. Sorumlulardan hesabını soracağız. Türkiye bölgesiyle uyumlu bir politika sürerken, şimdi maalesef kimseyle konuşamayan bir ülke konumuna geldi. Biz CHP olarak, kimsenin ölümüne sevinmiyoruz, alkışlamıyoruz. CHP, şu anda iktidar olmaya en yakın parti. Bazıları sadece CHP'yi başarısız kılmak için çabalıyor. İktidar partisine tek bir söz söylemeyip, bizim oyumuzu düşürmekten başka bir amacı olmayan anlayışa Malatyalılar gerekli dersi verecektir. Oylarımız bölünmemiş olsaydı, iki milletvekili çıkarmıştık."

Erdem Aslanoğlu ise babasının Malatya'ya çok değerli hizmetlerde bulunduğunu hatırlatarak, onun hizmetlerini devam ettirmek istediğini kaydetti.

Cem Vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan ve Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ise Ağbaba ve Aslanoğlu'na başarılar diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Veli Ağbaba Hacı Bektaş Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title