Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, terörün üstesinden gelmeye kararlı olduklarını belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, terörün üstesinden gelmeye kararlı olduklarını belirtti.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, seçim çalışmalarına devam eden adayların görüşlerine yer verildi.

Bergama'da din görevlileriyle bir araya gelen Sürekli, terör saldırıları karşısında birlik ve beraberliğin öneminin altını çizerek terörün ülkeyi bölmek ve kardeşi kardeşe vurdurmak istediğini belirtti.

Bölücü terör örgütüyle 40 yıldır mücadele edildiğini, terörün herkesin yüreğini dağladığını kaydeden Sürekli, "Ne yazık ki toplumumuzda terör olayları sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımızın arasında bile ayrım yapanlar var. Bu böyle olmamalı. Türkiye Cumhuriyeti olarak ayrışmamalıyız" açıklamasında bulundu.

Kaya: "AK Parti sandıktan büyük bir zaferle çıkacak"

Seçim çalışmalarını Selçuk, Torbalı, Gaziemir ve Buca ilçelerinde sürdüren AK Parti İzmir milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, 1 Kasım'da AK Parti'nin sandıklardan büyük bir zaferle çıkacağını savundu.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesi temsilcileriyle bir araya gelen Kaya, partisinin seçim beyannamesindeki vaatlerini anlattı.

Kaya, Türkiye'nin dünyada önemli bir noktaya geldiğini, ekonominin büyüme gösterdiğini kaydederek, istikrar ve güçlü bir iktidarla başlanan hizmetlerin yeni dönemde tamamlanacağını bildirdi.

Kırkpınar: "Gençleri tahrik ederek hesap yapmak ihanettir"

AK Parti İzmir milletvekili adayı Bilal Kırkpınar, seçim çalışmaları kapsamında Bayındır ilçesinde gençlerle bir araya gelerek partisinin seçilme yaşını 18 yaşına indireceğini kaydetti.

Gençliğe değer ve umut veren, sorumluluk yükleyen partinin AK Parti olduğunu ifade eden Kırkpınar, diğer partilerin gençleri "dolgu malzemesi" olarak gördüğünü savundu.

Kırkpınar, "'Seçilme yaşını 18'e indireceğiz' dediğimizde çok panikliyorlar, ama biz bunu yapacağız. Bugün bu ülkenin gençleri yurt dışında saygı duyulan bir pasaporta sahip. Gençlerin kanı üzerinden siyaset hesabı yapmak Türkçü, Kürtçü, Alevi, Sünni diye gençleri tahrik ederek siyasi hesap yapmak bu ülkeye ihanettir" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title