Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çameli ve Serinhisar ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı'nda partililer ile seçim çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulunan Ramazanoğlu, Kalınkoz Mahallesi'nde pazar yerindeki esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Pazarda alışveriş yapan Ramazanoğlu, vatandaşlardan 1 Kasım'da yapılacak seçimler için destek istedi. Çameli'nin her seçimde üzerine düşeni yaptığını belirten Ramazanoğlu, "Çameli bizim yüz akımız" dedi.

-"AK Parti'nin tek hedefi ülke ve millet menfaatidir"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, Öz Orman-İş Sendikası Denizli Bölge Başkanlığı'nın ev sahipliğinde sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Önümüzdeki genel seçimlerin önemine dikkat çeken Tin,  şöyle konuştu:

"13 yıldır iktidarda olan AK Parti hükümetleri, tamamen halkın menfaatlerini göz önünde bulundurarak çalışmıştır. Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekilleri ve belediye başkanlarımız ülkesi için, millet için gece gündüz demeden hizmet etmiştir. Halkımız da tekrar tekrar AK Parti'yi görev başına getirerek bunu göstermiştir. AK Parti iktidarında ülke, en güzel şekilde yönetilip, her alandaki yatırımlarla parlayan bir yıldız haline getirilmiştir."

Toplantıda, ?Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Ayaz, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanı Halil Turan da nazır bulundu.

-"Tarımda ihracata dayalı ürünler yetiştirilecek"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale ve Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi, Denizli Defterdarlığı ve Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde çiftçilerle görüşen Özkan, parlamentoya seçildikten sonra üzerlerine çok büyük görevler düştüğünü, üreticilerin kendilerine ilettikleri sorunlara çözüm bulmak için gece gündüz gayret edeceklerini söyledi.

Çiftçilerin çok daha kaliteli ürün elde edebilmesi, verimliliklerini artırabilmeleri için çalıştıklarını vurgulayan Özkan, "AK Parti olarak uyguladığımız tarım politikalarımızla çiftçimizin ve üreticimizin tarımda ihracata dayalı ürünler yetiştirmesini sağlayacağız" dedi.

-"Halk güçlü bir hükümet istiyor"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya da seçim ziyaretleri kapsamında her gün bir bölgeye giderek vatandaşlarla bir araya geldiğini belirterek, vatandaşlardan aldıkları yaklaşımın çok olumlu olduğunu ifade etti.

Halkın güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet ve güçlü bir Türkiye istediğini dile getiren Okkaya, "Vatandaşlarımız son 3 ayda yaşanan sıkıntıları ve belirsizlik günlerini yaşamak istemiyor. İnşallah 1 Kasım'da iyi bir sonuçla AK Parti tek başına iktidar olacak" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Serinhisar Ak Parti Denizli Çameli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title